uhiii tröttmössa vare här

oj oj. hur konstig känner man sig inte när man går och lägger sig igår natt runt halv ett, ett. vaknar fem timmar senare för att jobba i fyra timmar som en zombie, (tog ett extra pass, söndagar räknas ju dubbelt så perfekt) kommer hem, däckar i sängen och sover i 4,5 timmar innan älsklingen väcker mig och säger att han också somnat :P han håller på att värma på den goda middagen från igår. gosen, va fint han hade gjort här igår, rörd minst sagt! och vad fint han hade skrivit här, älskade sebastian du är så koselig! ♥

kvällen består av myskläder, fårskinnstofflor, film, lite gott till filmen, vi har massa god glass hemma från lejonet&björnen, jordnötsbågar och jordgubbar. gottgott! (: ska bara hitta en bra film också (:

imorgon är jag ledig. ska på fotojobbsgrejs i stan och diskutera fotojobbet och sen ska jag och helena träffas ska bli jättemysigt jag saaaaknar dig gumman! ♥ blir nog mysfika och lite affärshäng kan jag tänka mig! på tal och shopping! jag och gulliga anna från jobbet ska åka till ullared och shoppa (bla bebissaker) snart. dom åker till grekland snart men efter det! ÅH! är helt lyrisk :P jag älskar ulla red. ni som läst den här bloggen några år vet det :P dom har massa barnsaker där, så det ska shoppas både det ena och det andra!

ska duka nu och tända ljus! hoppas er kväll blir mysig! puss&kram (:



hedwig sitter på rumpan i mellanåt, det ser riktigt kul ut :D



Kommentarer
Postat av: Anna

Ja vi ska shoppa massa saker och dom har mycket inredning såg jag på tv också! Kuddar ljus och filtar! : D

2011-05-30 @ 17:36:36
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback