världens bästa myskväll med världens mysigaste make.

det hade vi igår. och vi myste verkligen. åh! önskar att jag tagit med mig kameran. men men. spara i hjärtat ♥ vi var hemma hos sebastians föräldrar i deras villa och passade hunden. vi började med middagen runt sju tiden. marinerade entrecote i färsk persilja, olivolja, salt, peppar, grillkrydda, vitlök och soja. riktigt gott blev det när det var färdiggrillat. mumma! gjorde klyftpotatis med rosmarin, olivolja och havssalt i ugn. brukar aldrig skala av skalet. blir godare då, och nyttigare (: gjorde en kall sommrig sås av gräddfil och sweet chili, salt och vitlök. en stor sallad med purjolök, sallad, körsbärstomater, gurka, olivolja, någon rödvinsvinäger, och massa nyttiga nötter och fröer. vitlökssmör. blev riktigt gott vill jag lova! både jag och sebastian älskar att laga mat, stort intresse. det är så himla kul och jag uppskattar verkligen det med honom. han är den första jag varit tillsammans med som lagar och kan laga mat! skönt att dela det med någon och framförallt mysigt att stå och laga mat tillsammans! ♥ tände massa ljus överallt. dämpade belysningen, tände en brasa som var ifull gång hela kvällen. varmt och mysigt blev det. satt och myste vid middagsbordet, en sak som är lite gulligt med oss. vi skålar alltid innan vi äter, haha. oavsett om vi skålar i mjölk, vatten. läsk eller vin när jag drack det. så det blev att skåla i fanta och höra elden spraka i bakgrunden. åh vi njöt (: gott gott  och väldigt väldigt mysigt!

sen plockade älsklingen undan och jag la mig på soffan en stund. plockade sen fram till efterrätten. blev vanlijglass med varm hjortron sylt. poppade popcorn på spisen. undra varför det är så mycket godare.. och mysigare.. barndomsminnen? (: hällde upp chips, gjorde dipp och förflyttade oss in i vardagsrummet där brasan fortfarande värmde och dukade fram allt mums! tände massa ljus. kröp upp i soffan tätt tätt och tittade på 'lyckan, kärleken och meningen med livet' en riktig feelgood movie. såg den på bio med mamma förut. kramades, fick fotmassage och när filmen var klar runt halv ett slocknade vi i en nybäddad säng och myste och somnade o varandras armar med en vovve vid fotändan. tomt och kallt i sängen utan alla fem kissarna. så varn att dom ligger tätt tätt.

vaknade vid 06 och gick upp och klädde på oss. jag gick in i tvättstugan och luktade och pillade på alla bebiskläder vi tvättat hela kvällen innan. vi kommer tvätta dom en gång till innan bebis kommer. men ville få dom rena nu. vissa är ju second hand. blev varm i hela kroppen av att stå och vika dom små kläderna. tänk att det kommer finnas en liten bebis i dom där små hängselbyxorna och tröjorna sen. gud vad jag längtar! gah. sen tog vi en hurtig morgon promenad vid halvsju på 20 min. solen var precis påväg upp och glittrade i vattnet när vi passerade ankparken. så vackert. stod och drog in massa frisk luft i lungorna. och bara njöt. mindfulness är någonting som hjälpt mig enormt mycket för att må bra i psyket. bara stanna upp, titta på allt fint runtomkring och njuta. låta tid och rum stå stilla i några minuter. helt underbart! pussade älsklingen hejdå innan han joggade iväg till tåget och jobbet. och när jag kom hem blev jag överöst av massa mysiga katter. alla skulle upp och mysa. fick inte ens gå på toaletten ifred (; hade två katter i knät då. nu ligger alla här med mig. goskissar.

ska strax börja plugga på andra uppsatsen. hela dagen blir det plugga, samma sak i morgon. sen på fredag skriver jag slutprov, och sen är den här kursen slut. härligt! fast jag gillade religion. tror jag ska läsa b kursen med, (: jag älskar att plugga. för att lära sig saker och känna att man utvecklas, det tycker jag är bra. jag skulle kunna plugga hela livet. ha någon strökurs i mellanåt sådär, hihi.

ätit hembakat bröd nyss och druckit massa juice. tagit mamma&bebis vitaminerna och hoppat i myskläder. ska ta en timmes vila och sen starta igång den här pluggdagen. hoppas ni får en toppen dag! och mår bra allihopa! var rädda om er och varandra. tänk på att man bara lever en gång och den här dagen kommer aldrig mer igen. så gör någonting bra av det. var glada och kom ihåg att ni är sjukt underbara!

massa pussar ♥



om ni bara kunde känna det jag känner för den här människan. han är den vackraste jag vet. snäll, omtänksam, lyhörd, försiktig, framåt, social, kärleksfull. han låter mig vara mig själv till 110%, han uppmuntrar mig till att leva livet fullt ut. han är spontan, han vill leva fullt ut och uppfylla drömmar inte bara ha dom. hans bruna halvledsna ögon är dom vackraste som någonsin tittat in i mina. han delar mina mål och drömmar, han ser möjligheter istället för hinder. han tror på oss, precis som jag gör. han förstår mig bättre än någon annan någonsin gjort. han finns och stöttar mig i alla lägen. han lever livet med mig istället för att skjuta upp det. han lyssnar på sitt hjärta istället för hur det borde vara. jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. att få dela mitt liv med honom är allt jag någonsin drömt om. att inte känna minsta tvivel. känna total harmoni, när allt är komplett. när vi bara tittar på varandra och känner en värme sprida sig. i vanliga fall avtar den där värmen. men med honom blir den bara starkare. jag älskar att vi växer ihop, är en. jag avgudar varje rörselse du gör. du är mitt allt. jag är så lycklig att vi väntar på våran bebis. hälften dig, hälften mig. jag är så jävla lycklig. tack för att du är min älskling!



Kommentarer
Postat av: MimmiWinter

Vet du vad härligt. Jag tror jag kan känna som du känner för den där människan, fast för min alldeles egna älskling då såklart. It's an amazing feeling. Skulle inte byta ut den för något.

2011-05-03 @ 19:00:55
URL: http://www.nattstad.se/mimmiwinter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback