visst finns mirakel

gud jag fick tårar i ögonen i går när brudparet dansade sin första dans tillsammans. den här låten betyder enormt mycket för mig och när dom satt på den, då blev jag blödig! samtidigt sparkade liten i magen, så fint! ♥ jag var hur som helst på plats kl 17, en timme innan alla kom och sen klickade jag upp över tusen bilder. jag har inte kollat på dom på datorn än, men dom ser riktigt bra ut på kameran (: det var bra att älsklingen köpte ett större minneskort hehe. det var ett grekiskt bröllop. var kul att få vara med om det också. tre rätters fick vi. tårtan var riktigt god. vi var 138 personer. kändes inte alls som så många (: men därav antalet på bilderna kanske ^^ fick flera andra fotouppdrag, ska höras på måndag och bestämma nått. så träffade jag paret jag som jag ska fota i juni också när dom gifter sig. då blir det inte bara bröllopsmiddag och festen utan även dom "riktoiga" bröllopsfotona" det ser jag verkligen fram emot. detaljbilder, helhetsbilder.. åh! så himla roligt att människor litar på en så att jag får föreviga deras speciella dag! tack ♥

älsklingen blev dit bjuden och kom så snygg i sin bröllopskostym :D som han hade när vi gifte oss! så fin. fick jag visa upp min kärlek för dom jag bekantat mig med! sen åkte vi hem runt halv tolv och stupade i säng efter några kvällsmackor. vad jag hade saknat honom! var helt underbart att få krama honom!

nu ska vi strax äta frukost och sen mysa. jag börjar inte förens 15 idag. och stänger, så 22:15. så vi har tid på oss att umgås (:

nu ska jag kolla igenom bröllopsbilderna, och börja solla ut dom bästa, sen blir det redigering (;

puss&kram! och ha en underbar söndag! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback