world inside my head.

alex ringde mig innan och vi brukar alltid tipsa varandra om bra musik. mysig låt. sister hazel såklart (; glad att vi håller kontakten. glad att sebastian tycker det är helt naturligt. glad att vi inte slutade som ovänner. sånt är så jäkla onödigt (: vara osams alltså!

snart ska jag sebastian och mamma in till stan och gå på bio och restaurang. ska bli jättemysigt! vi har mått dåligt de senaste dagarna, mycket strul, men nu verkar det löst och jag hoppas allt går smidigt nu. orkar inte mer. urk. lite bilder från huset vi ska kika på på söndag. det är sjötomt med egen brygga. hela stället ser fridfullt ut. heöt underbart. vi pratade om hur vackert och mysigt det skulle vara att sitta på bryggan med massa tända marchaller och ha picknick på kvällen. åh! sekelskiftshus på 180 kvm. inglasad veranda med utsikt över sjön, plangolv och trägolv i alla rum, kakelugnar, relaxavdelning i källaren med bastu, dusch och värmegolv. på samma plan finns det en gillestuga med kamin, en hemmabio med projektor och stor projektorduk som lämnas kvar, infällda spottar, modertn i hela huset förutom sparade äldre detaljer! vår stil! kanske inte på köket (; det ska bytas ut! det är dränerat, det är instalerat bergvärmepump, det är besiktigat utan fel, det är perfekt! och förshoppningsvis vårt snart!

nu - stan! pusspusspuss!



här under ligger det plankgolv, det ska slipas och vitbetsas.



färgen på väggen är den vi ville ha i hallen (:



"kakkelugn" som min österrikiske morfar säger (; hehe.




Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vilket underbart hus det verkar vara, hoppas det inte blir strul denna gången då =)

2011-05-12 @ 16:03:23
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: MimmiWinter

Jobbigt med strul. Ni har ju faktiskt rätt så mycket nu, med stress och beonde och bebis och jobbsök och ja säkert mer än vad jag ens har en aning om. Kram

2011-05-12 @ 18:29:42
URL: http://www.nattstad.se/mimmiwinter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback