11/11/11

så håller den här fredagen på att lida mot sitt slut. ögonen går snart i kors. har haft en mysig kväll jag och hector. har legat på en filt tillsammans på golvet framför en varm brasa. han är riktigt intresserad av lågorna. så gurglar han till ibland. och hans gulliga smilegropar syns ^^ undra vem han ärft dom av. känner mig skyldig (; vi  har ätit middag. vi har myst framför idol och kramats. nu är jag slut som artist. ska vänta in min darling och pussa massor på honom. saknar saknar!! ♥ och titta vem som åker ur idol. amanda var helt klart bäst ikväll. favoriten! (: amanda f alltså.

imorgon går vi upp vid sju och fortsätter renovera. galenskap. tänk om jag hade vetat om det här hårda livet när jag var tonåring och låg och snusade långt in på dagen. haha. ansvar var det ja (;

nu - idol utröstningen och sen ska jag borsta tänderna och hoppa i pyjamasen och vädra i sovrummet. hector älsklingen ligger redan nerbäddad i sin säng i ny pyjamas och sover. lillahjärtat. saknar honom fast han ligger här i rummet bredvid. kommer ha seperationsångest när han ska börja på dagis ):

sov så gott sen! godnattpussar! (:

 

hectors fina nya vinter mössa från h&m.





Kommentarer
Postat av: Jessica A

Åh va kul att du börjat blogga igen =) Har lovat mig själv nu att jag ska skriva nånting varje gång jag är inne o läser, vill inte att du ska sluta blogga, älskar ju din blogg. att få följa eran resa med hus, barn mm. Skulle vara kul med nåt inlägg då o då om katterna me :) kram på er!

2011-11-11 @ 23:12:33
Postat av: Annica

Kände också så när Elias var liten, att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom och att det kändes hemskt att han så småningom skulle börja dagis men nu när han väl har börjat dagis så känns det inte alls hemskt, visst saknar jag honom när han är på dagis men det är bara nyttigt för honom. Han kan utvecklas så mycket mer på dagis med duktiga pedagoger än han kan utvecklas hemma och dessutom får han träffa andra barn. Dock vill jag inte ha han hela dagarna på dagis och därför vill jag inte ha ett arbete på 100%, 50% skulle vara perfekt :)

2011-11-12 @ 00:24:45
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Helena

Lycka till med renovering idag! Vi har köpt lägenhet så vi ska spendera dagen med spackling och målning:) kramkram

2011-11-12 @ 08:40:46
Postat av: Anonym

Hej!



Fin blogg! Skulle gärna vilja ha fler videoklipp. Och gärna mer bloggning om kissarna! ;) ursäkta om jag låter dryg, skriver denna komnentar i en hast! Men är väldigt imponerad av ert liv och din energi! Ha det bra!!

2011-11-12 @ 15:36:36
Postat av: Annica

På "possitiva linjen" inne på Facebook har dom en post som är väääldigt lik den som du gjort. Du lever bra en gång, tro på dig själv osv. osv.

Vet inte om det är du som gett dom tillåtelse eller om dom får använda den endå.

Stor kram till dig!

2011-11-13 @ 10:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback