Fredagsmys

det är verkligen mysigt att det blir så mörkt nu på kvällarna. klockan fyra på eftermiddagen är det redan svart här utanför fönstret. sitter här i datorrummet och dricker en kopp te och letar julklappar. tack och lov för internet när man bor på landet. ^^ att springa runt på stan och panikleta julklappar är inte riktigt min grej. även fast vi absolut kommer åka in till linköping och julhandla. strosa runt i snön och titta på julbelysningen och kika runt efter klappar.

fredag idag och vi har ätit en stadig frukost tillsammans med levande ljus och ställt upp massa saker på vinden. vi har en jättestor vind med så högt i tak så det går att stå upp. tanken är att vi ska renovera däruppe så småningom och göra ett sällskapsrum/gå in garderob. men det får bli efter badrumsrenoveringen på övervåningen som vi ska sätta fart med i vår. huset i sig är så pass fint och fräscht så vi skulle bara kunna bo här. men så är det ju så när man är en inredningshitler att man vill ha allt så att man själv trivs (; men en sak i taget. vi har bott i huset i en månad drygt. då har vi renoverat hectors rum, datorrummet, vårt sovrum, en kattvind som vi gjort till gå in garderob och vi har satt igång med ett stort köksrenoveringsprojekt. flyttar köket till ett annat större rum, öppnar upp väggen,. får ett matrum och kök i anslutning. harrejävelar. vi är småbarnsföräldrar, femkattsägare, nyblivna husägare OCH vi har gjort så mycket. jag är impad ;D så till första advent ska köket vara klart. vi har lite den inställningen. vi jobbar och renoverar tills vi är klara. osvsett vad klockan visar. det blir lite mindre sömn ja, lite mindre mystid, men det är det här vi vill, det vi har tagit på oss, nu ska vi slutföra det. det gäller att ge sig fan på det och ha tålamod, ork och vilja. det går trots att man har en liten. det bevisar vi ju gång på gång! och då umgås vi varje minut med hector när han är vaken. hur vi får ihop allt försöker jag klura ut.. vi planerar våra dagar bra. varje kväll lägger vi upp vad som ska göras dagen efter. och det som är bestämt det gör vi klart. är hector vaken extra mycket en dag när vi har massor att göra, ja då stoppar vi honom i hans babybjörn och så får han vara med (: gäller att planera! jag är stolt över oss! och det ska bli SÅ KUL att få ett nytt kök! fy fan va skönt och underbart :D riva ut det gamla fjällstuge köket och in med ett vitt högblankt modernt kök (: mums!

älsklingen skulle varit ledig idag egentligen, men han åkte på jobb till sthlm. nu har han avsagt sig att jobba däruppe. det blir för mycket körande. så nu blir det bara här i östergötland. vafan tyckte jag när  hans chef ringde honom ang ett kundmöte. jag hade ju sett fram emot mysig middagslagning tillsammans och sen kika på idol och äta chips och bara gosa i soffan under en filt. men så älskar jag att vara ensam också. egentid är viktig för mig. jag är en grubblare, en sån som kan sitta och vara tyst bara för att jag fundrar ut olika saker och planerar olika projekt osv. när jag är ensam tar jag tag i sånt som jag i vanliga fall inte hinner. vi ska åka och hämta hem några lastpallar tex. och köpa enorma hjul så ska jag bygga ett coolt soffbord. såna saker gör jag när jag är ensam. pysslar och har mig. sen att krypa upp i soffan en halvtimme med en tidning och en kopp te. titta på en bra film och slappa. mysa med hector. umgås med katterna. laga middag. äta middag med tända ljus. virka vidare på hectors mössa. sortera viktiga papper i alla lådor och mappar jag märkt med dymon.. titta på halvåtta hos mig, titta på idol.. sen kommer min skatt hem vid nio tiden igen. han åkte nu för två timmar sen. så jag har inte tråkigt! alla är så oroliga  när jag sitter ensam här :P men jag ÄLSKAR att vara ensam. jag är en ensamvarg!

nähä om man skulle kika vidare på julklapparna, boka julbord och även kolla om biljetterna till det vackra luciatåget i globen går att köpa.. farsdagpresenten är köpt och väntar på vår lilla landhandel. tänkte hämta ut den imorgon. slå in fint. sen på söndag ska vi ha en riktigt mysig första farsdag för sebastian! ♥

ha en jättemysig fredagskväll. vad hittar ni på? vem hoppas ni på i idol? jag är så förtjust i hon som är så egen.. vad hon heter kommer jag såklart inte ihåg. amanda?! blond är hon iaf ;)

puss&kram!!



hectors tallrikshylla som är betydligt mycket mer fylld med böcker nu (: sen hänger den fina luftballongsmobilen där också. den ska komma upp över skötbordet (byrån) som syns på bilden också.



Kommentarer
Postat av: Cissi

Tycker du är jätte duktig....eller ni:) Vi har med renoverat, och vet vilket slit och jobb det är!!! Så jag är impad:) Gillar din blogg för den är så positiv, du bjuder på dig själv på ett fint sätt och jag älskar inredning så ALLA inlägg med huset slukar jag med hull och hår=) Kraamar!

2011-11-11 @ 19:49:05
Postat av: Annica

Jag är precis som du, en ensamvarg som pysslar, donar och grubblar på allt möjligt när jag är ensam =)

2011-11-11 @ 22:38:47
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback