Helgen!

Gosfredag just nu med tacos, idol och en stor varm brasa i bakgrunden! Njuter för fullt av lugnet snart ska vi fortsätta i köket :) har haft två elektriker här idag i flera timmar blir kanon! Vi kommer ha led spottar 12 st i taket. Allt går på 25000 kr med material och allt. För att få belysning! Billigt va?! :P blir till att slå sönder spargrisen!!! Hela köket går i slutändan på 140.000 kr. Mööö. Men fint blir det ju. Idag öppnade älsklingen upp fönstret mellan nya köket och matrummet och det blir SÅ bra och luftigt!! Kommer ha spottar i öppningen också.

Ikväll ska vi göra klart öppningen. Imorgon ska vi regla taket och även sätta upp nytt tak. Sen ska jag grundmåla alla väggar. På söndag lägger vi in golvet! På måndag kommer elektrikerna tillbaka och kopplar på all belysning, drar det sista och fräser ut för retrodimmerknappen (:

Så snart om någon vecka är vi klara! Sen är vi inte sugna på mer renoverande tills efter nyår (; vi har verkligen slitit!!

Så förlåt för frånvaron!! Men ni får snart se ett totalrenoverat kök!! :D ha en underbar fredagskväll och ta hand om er! Kärlek <3

Ps. Vet någon vad det här skåpet från Ikea heter? Det har utgått :( men vill försöka hitta det på blocket! Det vill jag ha i matsalen!! Ds.


Kommentarer
Postat av: Jessica A

Herre min gnu va ni ligger i! Blir lite smått avundssjuk på ditt liv hehe :) Ni kommer få ett sånt fint hus sen. Skulle vara kul om man fick se före och efter bilder sen när allt är klart =) Ha en bra fredagskväll!

2011-11-18 @ 22:07:13
Postat av: Ia

Hej Fannyyyyy <3



Kan inte skåpet vara en Bestå stomme med vita luckor?



Puss!

2011-11-18 @ 22:49:58
Postat av: Annica

Precis som Ia här ovanför så tror jag med att det är Bestå

2011-11-19 @ 01:14:39
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Åh, skåpet är ju så snyggt, var sugen på ett sånt i barnrummet till lillemannens kläder, dock fick det inte plats.. Men det heter norrsten. Hoppas att ni finner ett!



Trevlig lördagskväll!!



Kram

Postat av: Tant Emma

Jag tycker också det ser ut som en bestå stomme med vita luckor.. vi har en liknande fast som är hälften så hög.. :)

2011-11-20 @ 12:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback