kreativitet & melissa horn

är det någonting jag mår bra av så är det att sitta med en stor kopp te, lyssna på melissa horn och skapa - designa. blir lugn i hela kroppen. kreativitet är ett måste i min vardag och utan den är jag inte jag. hade jag fått bestämma och det är ju precis det jag får i mitt liv, så är det just att få skapa. jag är en sån där filur som mår bäst på natten, men så är det antar jag. att man är mer kreativ på natten. jag kan planera projekt efter projekt. på dagarna kan jag inte alls ta tag i saker. jag är mest seg, allmänt orolig och låg.. för mitt andra namn är oro. jag är skör så jag faller om en vindpust skulle svepa förbi, samtidigt som den där skörheten kontras med det stabilaste av de stabilaste. och när mörkret faller på, när stjärnorna ploppar upp en efter en på den enorma natthimlen då börjar jag leva igen. då myser jag. då älskar jag allt lite extra igen.

jag är trött i själen, hade behövt att det var första advent nu. men jag orkar lite till. för varje litet steg frammåt vi tar, så orkar jag lite mer. jag längtar efter att få stå i vårt nyrenoverade kök, stå där inne med hector i famnen, sebastian omkring mig, titta ut över åkern och se stora snöflingor dala ner. baka lussebullar, fika med glögg. njuta av värme och julkänsla. när jag har det i målsiktet, så orkar jag igen.

ikväll är jag glad. jag är så glad för att älsklingen min fick ett samtal från gamestop i linköping. han har fått ett extra jobb. och om ni vet hur barn ser ut på julaftonsmorgon.. tänk er den glädjen fast tusen gånger om. haha. han får jobba med tv/data spel, vad mer kan man önska sig (; han är värd allt min kärlek. så är jätteglad för hans skull.

nu blir det banana splitt, film och massa tända ljus! ha en jättemysig kväll nu! puss&kram (:





Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad gör att du känner dig skör nu? Eller s menade du kanske att du är väldigt skör men kontrar det ibland med den styrka du har med:)? Du är i alla fall en stark person som ger så mycket positivt utåt :). Lycka och ork vill jag ge dig <3

2011-11-15 @ 20:52:52
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback