Lördagsgodis

vi vaknade lite lagom utvilade vid halv tio, det var riktigt kul att åka till ullared igår, men jisses vad det var folk. sebastian som inte hade varit där innan såg helt förskräckt ut, haha :D efter över sex timmar på varuhuset flera tusen lappar fattigare, men många julklappar rikare så stoppade vi in oss i bilen igen och åkte hemmåt. kom hem vid ett tiden för att vi var tvungna att stanna på vägen hem och sova en timme. trötta efter den galna ullaredshetsen minst sagt! fick med oss mycket fint! alla gula påsar står i vardagsrummet, ska ta och plocka fram dom och stoppa in allt där det ska vara (: sen ska jag städa vidare och göra det mysigt tills hjärtat mitt kommer hem från jobbet! (: älskar hans nya jobb, hehe. vi har så himla mycket tid tillsammans så ja, nöjd minst sagt! att få gosa hela familjen i sängen på morgonen istället för att stressa iväg till ett jobb är verkligen vardagslyx!

jag och hector har sen älsklingen åkte vid tolv myst runt här, tagit en promenad med vagnen, hector har fått babymassage och vi  har legat på sängen och läst om en nalle som försökte plocka ner en stjärna till sin mamma i födelsedagspresent! det var så mysigt häromkvällen när vi la oss på golvet i hectors rum när han var lite orolig och hector låg på min mage, doris på ena sidan och sebastian på andra., där låg vi och högläste ur en av hectors böcker. och såklart förstår  han inte, men han tycker om det iallafall, och vi njuter ju med ♥ det gäller att uppskatta alla små saker i vardagen som lätt kan rusa ifrån en.

tänkte fixa lördagsmysigt här hemma tills älsklingen kommer hem vid 20 tiden med uppdukat med tacos framför en film, köpte två igår bla. marley och jag. den är mysig och sebastian hade inte sett den. tända ljus, värme från kakelugnen och mys och gos! innan dess ska jag städa här som sagt. har redan städat ur kylen och sorterat bland all bröstmjölk i frysen. ska bli riktigt skönt att lämna in den här omgången nu. så vi får plats med annat i frysen (: vill göra egen glass bla. ska försöka hinna med att färga håret också, det är en rejäl utväxt nu ^^ och sen ska jag fortsätta med min design till hemsidan. lite pill med alla koder osv (: men fint blir det! och jag är glad att jag fixar med den själv så jag vet hur jag ska kunna ändra allt sen om det är någonting. gillar inte det här med att vara beroende av andra.

imorgon jobbar älsklingen i sthlm och jag och hector följer med och på dagen ska vi fika hos min vän tessan och hennes kille och efter det ska vi träffa amie och på kvällen är vi bjudna på middag hemma hos min barndomsvän sandra och hennes sambo. efter det sover vi hos tant ann på söder (; en härlig söndag blir det!

ha nu en riktigt mysig lördag det ska vi ha ♥



vann fina kläder på tradera från villervalla åt liten! älskar färgglada barnkläder :D



Kommentarer
Postat av: carro

Jag har stundvis svårt att njuta av spädistiden (min son är strax över en månad) då de blir lite obalans i sömnen o man är trött... bra ide med boken.. kul ide, de ska jag också prova, bebisar förstår ju inte som du skrev, men dom lyssnar ju intresserat :))

2011-11-06 @ 01:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback