Åker mot hus och landet!

En och en halv dag i storstaden. Mysdag med ann, mängder med gos med världens underbaraste son, bio med fina maken och nu efter ett mysigt besök i Sthlm är vi påväg hem igen. Tänk vad snabbt man anpassar sig. Längtar efter att få komma hem, mysa med kissarna, pyssla, elda i kakelugnen, laga goda middagar, ha myskvällar, umgås, bara vara. Jag ångrar inte en sekund att vi flyttade. Det är vårt - någonting vi kallade nystart och det blev det och jag älskar det! <3 jag skulle inte byta ut det vi har mot någonting i hela världen. Lycklig är jag, långt in i hjärtroten. Jag älskar livet mer än någonsin och att få dela det med dig älskling. Att få vara Hectors mamma, att få se hans utveckling varje dag. Det är lycka. Ni är min lycka!

Morgondagen kommer vi pyssla på i köket. Vi har satt 1 december som färdigdatum så nu kör vi. Längtar efter slutresultatet!! Och ännu mer till allt mysigt vi har inplanerat i jul. <3

Tack för era tips om mina plancher som cirkulerar runt på nätet. Har ringt en tjej som hade en av dom på sin blogg utan länk osv. Blev ett trevligt samtal (: jag är inte arg men det är lite tråkigt såklart då jag har patent på dom. Kan bli ganska dyrt för dom som använder dom utan att ens fråga.

Ska umgås med älsklingen och längta tills vi kryper ner i sköna sängen!!

Sov så gott underbaringar <3 massa pussar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback