snart god natt

varit en intensiv dag idag och jag längtar efter att få krypa ner i våran sköna säng och kura under duntäcket. kanske läsa lite i en bok och bara varva ner. sitter och myser med henry, vår minsta nakenfis ni vet, han låter som en liten bilmotor kurrgubben (: en kopp kvällsro i te koppen och sen god natt pussas med älsklingen och bädda ner vår lilla skatt i sin säng. var inne på polarn o. pyret en sväng idag och kikade på ylleunderställ och deras vinter overall till bebisar, den är riktigt bra då man kan göra den till en åkpåse också. vi får se, det är ganska mycket pengar och han växer ju så fort nu. surfar på tradera och försöker hitta någon där. får se vad det blir. ett grått fint fårskinn ska han få ligga på i sin vagn i vinter i allafall. kylan kommer ju underifrån.

anna och robert åkte nyss. har haft en mysig kväll med film, och massa gott till. tände en stor brasa som har sprakat i bakgrunden och hector har legat på älsklingens bröst hela filmen och sovit. lilla hector. sötaste ♥ tidigare idag åkte vi in till linköping allihopa och gick på coffe house och fikade, sen blev det spaning i affärer och efter det åt vi tapas på en mysig tapas restaurang här. jäklar vad mätt man blir på sån man. phu. (: dom har mycket bra matställen här. allt är så mysigt inrett och så. gillart här i linköping!! (:

imorgon åker vi till sthlm, sebastian ska jobba och jag ska äntligen få träffa lilltjejen jag brukade sitta barnvakt åt i ett par år. saga ni vet. gud vad jag SAKNAR henne. har suttit åt flera barn innan, men saga, hon fastnade. hon blev som en bästa vän. smart liten dam det där (: mys ska det bli. och jag är inte helt säker på att dom vet att vi ska ses. får bli en överraskning.. och hoppas att ni inte läser bloggen nu (; ska försöka träffa helena också på måndag innan vi åker hem till kattskatterna (: julius sitter här på bordet bredvid macen och håller mig sällskap. myskatter är dom verkligen.

igår blev det tacos, idol och fredagsmysigt här hemma. riktigt kul att anna och robban kom över. det får vi göra om snart igen! (:

kika lite mer på tradera och sen te och hopp i säng! hoppas ni mår toppen och har haft en bra lördag! hörs imorgon! PUSS!



gillar verkligen den här adventsljusstaken. fast minus mossan.. jag hittar inte min dymo apparat... det är katastrof! haha. jag måååste köpa en ny imorgon. har massa saker jag vill märka upp. hm. jaja (; ska nog göra mig en sån här betong ljusstake också innan första advent.. ännu en sak till pyssellistan (;



Kommentarer
Postat av: Annica

Kikar bara in och säger att dina posters vandrar runt på fb

2011-10-30 @ 21:00:02
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Fanny

Vem/vart och varför? Det är mina egen designade posters.

Kan du maila mig namnen på den/dom som använder mina posters? Anger dom att jag har designat dom?

2011-10-31 @ 00:07:32
Postat av: Fangirl

http://matildahammar.blogg.se/ har gjort samma sak, utan att länka dig, och utan att fråga antar jag? Jag kommenterade faktiskt hos henne och frågade om hon fått lov, i vänlig ton förstås, men det publicerades inte ens..

2011-10-31 @ 15:57:25
Postat av: i min lilla lilla värld

Just en sån är jag på jakt efter =)

2011-10-31 @ 20:22:47
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback