griffelfärg

hej fina ni! jag sitter här med myskläder och väntar på att hector ska vakna så vi kan amma och umgås lite (: tröttfisen. är helt slut, så egentligen borde jag också vila lite, men jag valde att tvätta och plocka lite här istället ^^ och städa i köket. har precis ätit lunch, blev kyckling med potatissallad och sallad till.

igår var jag och mamma iväg medans sebastian var hemma med liten och köpte gräsklippare (: blev glada när vi kom dit för det var 25% på alla klippare. så vi sparade lite. så nu har vi en gräsklippare. köpte sticksåg också, lite nytt slippapper till att slipa plankgolven med och även griffel färg till köket och till väggkalendern jag ska knåpa ihop (: kommer bli riktigt häftigt! hoppas jag ^^

älsklingen sitter och spelar wii i vardagsrummet utanför och jag gick igenom alla miljontals bilder på hector vi fotat. han har verkligen lagt på sig mysigt bebishull. goare une får man leta länge efter! kärlek! vi ska bädda ner honom i vagnen snart och ta en promenad till affären och handla till middagen. ska kika lite på recept och sen så.

mamma har varit här i helgen och firat mig och umgåts, mysigt har det varit. hon åkte hem vid lunch efter att hon och jag varit i stan och fikat och gått runt och tittat på linköping, hon har aldrig varit inne i linköping så lite rundvandring blev det och hon gillade staden (: inte så otippat. allt man behöver på en lite  mindre yta. peerfekt. så vi fikade på ett mysigt fik. det finns det gott om här. restauranger, uteserveringar och cafén.

min födelsedag var verkligen mysig! blev uppvaktat på sängen av hector och sebastian med god frukost med smårgåsar med goda pålägg, vattenmelon, graipfruit, te och fina paket. fick ett stort yankee candle "clean cotton" ljus, blev jätteglad för mitt höll på att ta slut och jag älskar doften! fyra stycken iittala essence "desert" glad. coctail glas? hur som helst, fina är dom (; prenumenation på family living, produkter från body shop, min favorit parfym burberry brit i en gigantisk flaska. räcker länge och det är bra för jag använder den mycket! (: pengar till nya fårskinnstofflor (dom har inte kommit in i butikerna än) massageolja + helkroppsmassage och bio och restaurangbesök. blev jättenöjd och glad för mina paket (: sen fick jag pengar och clinique produkter av mamma. hon hade hittat dom stora flaskorna i tvålen och ansiktsvattnet och köpt två av varje. kommer räcka ett tag ^^ ögonkrämen från samma märke och även ansiktspeelingen. älskar deras produkter.

mormor vicky satt hector vakt i ett par timmar när vi gick ut och firade födelsedagen med tapas restaurang besök på ett mysigt ställe här, drack alkoholfria drinkar och åt massa gott. myste och pratade om allt mellan himmel och jord. ett bra val av älsklingen, då han överraskade mig. myspysen. (: sen blev det bio och varsinn stor godispåse och hålla i handen, final destination 5 såg vi. sen åkte vi hem, saknat hector så blev massa pussar och gosande innan vi hoppade i säng. en riktigt bra 26 års dag (: tack för alla gratulationer.

ska ta och samla ihop mig och amma liten hector och sen tar vi en sväng till coop och handlar middagsmat och lite mer till frukost imorgon!

hoppas ni mår bra!? ni är så tysta. och då blir jag tyst lätt. trist att skriva med sig själv ):

puss! (:



mina fina killar i natt. myspys i aningen för stor pyjamas (: först amningstränar vi och när liten inte orkar mer så sondas han med resten.



Kommentarer
Postat av: Anonym

söt bild <3

2011-09-11 @ 21:28:36
Postat av: Therese mamma till Alicia 2år & gravid

Hej hjärtat <3

Vad mysigt att ni hade det så roligt och trevligt på din födelsedag :)

Saknar dig! Åh vilken mysig bild på pappa Sebastian och lilla Hector. Jag är så glad att han mår bättre och har lagt på sig en hel del. Det är jätte bra!

Hoppas ni kommer trivas i Linköping. Fast det vet jag ju att ni redan gör!

Hälsa din lilla söta familj!

Älskar dig gumman <3

pussar och kramar!

2011-09-12 @ 09:40:06
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Marielle Sjögren

Men vilka presenter:). Den doften "clean cotton" tycker jag jätte mycket om med. Men har har aldrig ägt ett sånt stort ljus. Inte haft råd då jag hittat på det :(. Men du, jag tycker verkligen om den ljusslingan ni har över er säng. Vart har du/ni köpt den? För ni har säkert köpt den förut så den finns kanske inte kvar men man kan ju alltid hoppas :). Härligt att du fick komma ut och vara med Sebastian ensam utanför "sjukhus" väggarna.

2011-09-12 @ 12:24:26
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Petra

well, nu har jag mailat på nytt! (eller, igår) kram

2011-09-12 @ 16:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback