Ikea leverans

Hej allihopa! (: solen strålar i dag också. Riktigt mysigt att vara i huset och ha vidöppna fönster och se kossorna beta i hagen utanför. Mår bra av att ha djur omkring mig så att bo grannar med massa gulliga kor är inte helt fel. Dock kunde flugorna fått dra någon annanstans (;

Jag ligger på sängen och fixar med en inköpslista till vårt Ikea besök idag. Lite smått och gott bl.a. till hectors rum. Det har dragit ut på tiden för att vi gör allt ordentligt.. Ist för att bara måla på alla redan lager tapet har vi (läs Sebastian) rivit ner allt till grunden och nu blir det gipsskivor som blir en fint underlag att måla på (: kommer bli så fint!

Älsklingen håller på att montera ihop två vita malmbyråer som ska in i "gå in garderoben" så ska jag vika in massa kläder så fort han är klar och sen skulle han fortsätta i hectors rum och jag plockar och fixar och väntar på att få måla väggar och golv därinne (: myser med lillhjärtat i mellan varven när han är vaken och han börjar vara mer vaken nu på dagarna med vilket vi verkligen njuter av. Så mysigt :D spelade in en video i går på honom tänkte lägga upp den här sen.

Så fick vi vår köksleverans imorse också. Tre pallar med paket. Så det är en del paket i ett rum nu.. Det som blir det nya köket. Vet inte om jag skrivit det men vi ska öppna upp mellan det nuvarande köket och ett sovrum som ligger bredvid och få ett större kök! (:

Ätit frukost, ammat, duschat, hoppat i en stor slapp Sebastian t-shirt och satt upp håret i en knut och skrotar runt här hemma. Det är kärlek i det här huset och som jag sa till killen i vår matbutik här "än har jag inte fått lappsjukan" (; jag trivs som bara den!! Varje gång jag varit på landet innan har jag verkligen varit utvilad och mått bra när jag åkt till hem igen. Den känslan sitter i heja tiden nu. Underbart! Älskar att vi valde att bosätta oss såhär. Ute i friska luften men ändå nära till en jättemysig stad! I går när det var kolsvart ute gick vi ut och stod och tittade upp på en helt underbart vacker stjärnklar himmel. Der finns inga gatulyktor som förstör här ute så det var helt magiskt! <3

Ska ta och fixa klart både Ikea listan och matlistan. Blir mathandling också när vi ändå är i tornby.

Jag önskar er alla en fin dag! Så hörs vi senare såklart! Visst är det toppen med blogg appen.. Ser lite skillnad på uppdateringar nu visst?! (: har inte så mycket tid till att sitta vid datorn men mobilen lite oftare.. Typ i bilen, i väntan på bussen, nu. (:

Ta hand om er! Och glöm inte frågestunden! Puss!


Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart :D Ni kommer få så fint hemma! <3

2011-09-30 @ 14:48:07
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback