kväll.

så var det kväll igen. dagen har gått i en rasande fart, känns som jag inte hunnit sitta still en sekund :P nu i börjar när vi amningstränar så gör jag inte så mycket annat än att amma (; och hector blir bättre och bättre och han ökar i vikt jättebra. vad jag älskar hans gosiga knubbiga kinder. dom är goda att pussa på vill jag lova ♥

älsklingen är strax här igen, han har varit iväg några timmar idag. först körde han på körskolan och idag sa dom att han nästan är redo för uppkörning! toppenduktig är han! och riktigt skönt ska det bli att kunna ta sig snabbare nu när vi bor på landet (: bussen från oss går typ fem ggr per dag. gäller att planera allt lite mer än när vi bodde i stockholm. men jag älskar det. älskar att kunna sitta och andas frisk luft och känna lugnet i hela kroppen och titta ut över sjön och se kossorna i hagen bredvid. underbart! och snart är vi där. varje dag. inte bara för att hämta någonting eller packa upp lådor. ett mål för oss är att vara klara med köksrenoveringen, hectors och vår sovrum och målning lite här och var och även ett badrum innan december. hejar på oss! och december ser jag verkligen fram emot. kommer bli sagolikt att fira hectors första jul i vårt hus. där ute är snön vit. det är inte vanligt när man kommer från storstan. där är snön grå. och när vi har pratat med nya grannarna så säger dom att det är jättemycket snö där vi bor.

vakna på morgonen och titta ut och se snön dala ner utanför, hämta liten från sin säng och krypa ner igen allihopa under duntäcket och mysa. tända en brasa i öppna spisen och sticka kalla fossingar i fårskinnstofflor och svepa en morgonrock runt omkring sig. gå ner hela familjen till köket och koka tomtegröt och äta frukost i lugn och ro. ha massa tända ljus på bordet för att det fortfarande är mörkt ute. klä på sig varmt och bädda ner hector i vagnen på ett mysigt fårskinn och pulsa ut i snön på en promenad i frisk vintermorgon. ja, vi längtar tills vi får njuta av att bo på riktigt i huset, njuta varje dag av att få pyssla runt och vara hemma. för hemma är vi verkligen. det känns varje gång vi öppnar dörren. att flytta är nog en av de bästa sakerna vi gjort. och då har vi hunnit med en del. fast den bästa är såklart vår fina hector.

sen har han förutom att kört hämtat ut ett paket till min födelsedag. ska bli jättemysigt att fylla år. mamma kommer på eftermiddagen på fredag och firar också. finns inte en enda födelsedag jag firat utan mamma. hon ville vara hector vakt på kvällen, så vi ska ut och äta. men på dagen firar vi med hector. tänk att jag inte hann fylla år innan liten kom. glad att han är här. bästa födelsedagspresenten ♥ har ingen aning om hur fredagen blir, men sebastian har fixat överraskning. spännande :D

ska gå ut i köket med hector nu och hjälpa min kärlek och laga middag. blir enchiladas med paprika och chilisås och en grönsallad med rödlök. mums! ni får ha en jättemysig kväll. vi ska titta på film och sen sova. imorgon flyttar vi till ronald mcdonald huset. ska bli riktigt skönt. vi har längtat! :D och idag gjordes det både hörseltest, syntest och hjärn ultraljud på hector och han är ett skolexemplar och fick diplom, hihi. gosfisen. lättnad!

puss&kram!





fick fina kort på nakenfisarna av ann som är vår kattvakt åt just nakenfisarna :P min mamma har perserkissarna. glad att dom är i goda händer. och längtar ihjäl oss efter dom. att bara få borra in näsan i deras päls/hud och mysa! höra deras kurrande. och få massa kärlek och närhet! dom är toppen med ann's dotter nikkie också och jättetåliga. hon har tydligen jättekul med dom. har klätt ut dom (?!) haha, matat dom, bärt runt på dom och dom är bara med på allt. så jag är inte det minsta orolig över hur dom kommer vara med hector. världens bästa kompisar blir dom nog. goskatterna (:



Kommentarer
Postat av: Anna

Låter så mysigt när du skriver om vinter!! Jag längtar ju också kan man säga ;)

Saknar dig också!! Har inte hunnit kolla , vi har ju bara fått schema för någon vecka fram , så när vi får det kan jag kolla :)

Nja, asså hon måste ju ha din legitimation , så ditt pass eller något , då får hon hämta det.. men inte annars tyvärr :/

Jag mår braaaa :) hur mår du?

Ja Bonde söker fru börjar ju ikväll , det är ett måste för mig! haha.. sen är det efterlyst..så det blir en kopp te och ljus, och mys i soffan! Ni då?

PUSS!! <3

2011-09-07 @ 19:59:24
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback