mata ankor

god kväll fina ni. (: hoppas ni har en mysig kväll och mår bra! jag börjar bli trött, känns riktigt skönt att somna så fort man lägger huvudet på kudden på kvällarna (och nätterna efter hectors mål för den delen med) hade varit tungt annars, om man hade svårt att somna om. men nej då. vi sover gott när vi väl sover (: hector är bara vaken när han ska äta, som en skalmanklocka som börjar gnälla lite när det är dags för mat och sen somnar han gott och sover tre timmar till innan han ska äta igen. 02, 05, 08 är "natt och morgon" målen. och efter åtta målet brukar vi starta dagen (: skönt att dagarna blir längre.

älsklingen ligger här och tittar på en fotbollsmatch. och jag tog lite datortid. har kollat mejlen och letat efter ett paketleverans mejl.. men hittade det inte. ringde hemsidan idag och dom tyckte det var lika lustigt som jag att jag betalat för någonting jag inte fått levererat :P så dom skulle skicka ut det på nytt. blir nog ganska så struligt i början när man flyttat med all eftersänd post osv. men snart löser det sig nog (: kul med paket, speciellt när det är inredning i det :D mamma hade hämtat ut golvlampan som arne jacobsen designat. den kommer bli fin fin att ha hemma. vet dock inte vart än, men det finns en plats. jag har aldrig varit en skor&handväsktjej.. dock en lamptjej. jag älskar lampor. och dom lägger jag gärna pengar på för att få kvalite. sen går jag runt i mina sjukt slitna converse som läcker in vatten när det regnar.. haha. vad var det här med prioritera för någonting? :P mamma skulle iallafall ta med sig den ner nu i helgen. sakta men säkert blir vårt hus klart för inflyttning. känns skönt att kunna åka dit och renovera och fixa och bo på ett annat ställe. vi kommer flytta till ronald mcdonald huset nu på torsdag. ska bli så mysigt att få fira min födelsedag där istället för på sjukhuset. fristad!

vi gick upp som sagt vid åtta, och ammade liten. han börjar bli riktigt duktig nu. ser helt tokig ut i blicken när man ska gapa så mycket. gullig! går nog väldigt fort nu innan han helammar. och vi hejar på honom! (: vår duktiga älskling! åt frukost på sängen, sen hann jag mer eller mindre slänga i mig sista mackan innan jag skulle upp på lung röntgen. måste man göra för att få donera. och blodprov fick jag ta också innan, och allt gick igenom. frisk som en nätkärna ^^ sen duschade vi, klädde på oss och hector och bäddade ner honom i vagnen och tog en lång promenad och gick till ankdammen. matade ankorna var mysigt (: sen gick vi och åt lunch.

blev en till promenad med vagnen på em. då gick vi och handlade på coop, den affären ligger i en stor gammal röd villa med vita knutar. annorlundare! nu på kvällen har vi tvättat lite kläder, lagat middag gjorde älsklingen medans jag matade liten. blev kyckling i ugn med ris och en stor sallad. gott!

och snart ska vi krypa ner i sängen. kramas och mysa! kommer kännas tomt sen när älsklingen börjar jobba efter ledigheten. för när hector skrivs ut från sjukhuset, då blir han och jag mer ensamma. fast hjärtat kommer mest jobba eftermiddagar och kvällar. och det känns skönt. jag trivs mer på kvällar och är mer kreativ då. och ni som läst bloggen ett tag vet att jag har tusen olika projekt på gång som bara väntar på att fixas med (; så jag kommer ha att göra och sysselsätta mig när älsklingen är på jobbet och lillälsklingen sover.

ska ta och tvätta av  mig sminket nu. börjar bli riktigt trött, så vi kan krypa ner i sängen när hector ätit nu vid 23. älsklingen är gullig och gör en kopp te till mig nu. sover så gott med lite varmt i magen! ♥

sov gott och dröm söta drömmar, vi hörs mer imorgon! puss&kram!



mysigt i parken.



Kommentarer
Postat av: Anna

Vad mysigt hjärtat <3

2011-09-07 @ 18:17:42
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback