Hector gos

God middag framför arga snickaren. Mysigt har vi :D vi ska fortsätta med golvet inne på toaletten efter det här och sen blir det sova. Inte alla i familjen som är lediga imorgon ^^ och imorgon ska vi till neonatalen på kontroll på lilleman! Hittintills har han fått guldstjärna på alla tester där (man får bokstavligt talat en guldstjärna) haha! Fint! (: och idag har jag kollat mer på hans sovrutiner. Han sover inte alltid när jag trott. Han ligger och leker. Somnar, leker och myser med sina gosedjur. Som sagt! Tryggare unge finns inte! Älskar dig Hector!

Sen vill Hector hälsa att han visst kan sitta! Hans mamma och pappa har bara inte testat innan (;


Kommentarer
Postat av: Therese

Finaste Hector <3 han är så fin! När ni var hos oss sist så var han så liten. En liten bebis. Nu har han verkligen vuxit! :) så glad för eran skull att han fick en guldstjärna på sin kontroll. Duktig pojke som för övrigt kan sitta också! Saknar er<3 måste planera in då vi kan komma till er i sommar. Det ska bli jätte mysigt att få se hur ni bor! :) hälsa Sebastian och pussa Hector från mig. Älskar dig gumman! Puss puss <3

2012-04-15 @ 21:29:27
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej gumman!!

Vad duktig lilla sötnöten e :) jag hade ingen aning om att casper kunde sitta i sommras (han var ca 6 mån då) förens min mamma satte honom upp när jag var och la Elliot. Blev riktigt chockad när jag sen kom ner och mamma sa att hade suttit där i 20 minuter :) dom små liven kan mer än vad man anar ;)

Puss och kram

2012-04-15 @ 21:58:24
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Johannas Ordsamling

Plutten, vad fin och mysig han är <3 Saknar er hela bunten!

2012-04-15 @ 22:32:52
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback