Liten snutt med magknip

så fick även jag känna på mammalivet med en ledsen liten (; skämt o sido. idag har hector haft ont i magen. så jag har gjort allt för att göra honom glad. vi har haft gosedjursdockteater, vi har läst böcker, vi har sjungit massa barnsånger, vi har lyssnat på musik som jag lyssnade på när han låg i magen och dansat tryckare, vi har kramats och jag har burit runt på en numera dunderklump. nu mår han bättre, ligger här bredvid mig på sängen och vilar och leker med sin favoritapa. det gör ont att se honom sådär. men jag tror att jag inte stressar upp mig har hjälp väldigt mycket. jag kan koppla bort det. och med lugn, blir han lugn. lillaplutt. vad jag älskar dig!





Kommentarer
Postat av: Anna-Ellies mamma

Nu fick du smak på att vara ellies mamma, haha!

Fast hon var ju bara så när hon var pytteliten , nu är hon alltid glad :P

Men jag vet vad du menar, och håller du dig bara lugn så märker han det och blir iaf lite "tryggare"! Man känner sig så hjälplös när dom blir sådär, dom små!

Hoppas han slipper få ont igen , lilleplutten!

<3<3

2012-04-24 @ 16:42:51
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Marielle

Smörja magen med lugnade olja i olika rörelser som du kan googla upp :). Varmt bad eller cykelövningar med benen. Lite tips du kanske också har provat men om inte så vet du nån till nu :). Man blir så ledsen när dem har så ont i magen. Kram till en bra mamma<3

2012-04-25 @ 11:14:29
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback