Lunch

Uj va underligt det känns att vara ensam hemma. Men måste erkänna att det är lite skönt (; har tagit det lugnt hela dagen. Sov till tio, Hector vaknade då, sovit i 14 timmar. När börjar barn bli mer vakna? Har är vaken i snitt 5-6 timmer per dygn. Saknar honom ju :( nu sover han sen ett tag tillbaka efter en stor tallrik gröt! Nu vet jag vart han fått blåsningen ifrån. Haha! Han ser ju när vi blåser på gröten juuu! Så nu blåste han också på skeden innan han gapade! Han är så duktig :D stolt!

Jag har ätit lunch precis med! Och nu tittar jag på inspelade let's dance! Lyx med inspelningsbar box! Sen ska jag baka bröd! Ska bara sätta mig och bläddra i alla kokböcker jag har. Surdegsbröd har jag en hel bok med. Vi får se (;

Hörs senare! Här är mitt lunchsällskap lucifer (; han fick smaka lite, blev han glad!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Det är jätte ovanligt att barn sover så mkt så jag tror du får bortse från det generella:)

2012-04-12 @ 15:39:17
Postat av: Annica

Har tyvärr ingen aning om när barn som Hector börjar vara mer vakna då Elias aldrig har sovit så mycket som Hector, inte ens då han var nyfödd.



Ibland är det välbehövligt med lite egentid också men visst underlättar det mycket när båda är hemma =) kramar

2012-04-12 @ 16:11:56
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Marit

Hej Fanny!



Läste att du kanske ska baka surdegsbröd! Jag har bakat en hel del av den varan på sista tiden, men det tog ett bra tag innan jag hittade ett bra recept som var lättbakat. Vill tipsa om det här receptet:



http://www.bakasurdeg.se/ShowRecepy.aspx?ID=394



Det har fungerat varje gång när jag bakat iallafall, så nu använder jag bara det receptet. Såg att man kan köpa färdig surdeg på mataffären nu också, så slipper man krångla med egen. Kul är det iallafall med bakning! =)



Ha en bra kväll!



Kram!

2012-04-12 @ 19:58:09
URL: http://stridhhomedesign.se
Postat av: Sarah

Njut så länge det varar!



Min dotter som är 7 månader sov på det viset som nyfödd. Nu sover hon ungefär 14 tim/dygn, varav 12 är på natten. Hon sover heller inte 12 timmar i sträck på natten utan vaknar ett par gånger och vill amma/eller bara ha närhet. Hon sover i vår säng och jag börjar misstänka att vi kanske stör varandra. På dagarna ålar hon runt i hela lägenheten, hon siktar alltid på det minst lämpliga, typ kontakterna eller sladdarna eller den lilla lilla stenen som sitter under skon i hallen.



2012-04-12 @ 23:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback