Minnen

Legat i sängen med älsklingen och tittat på gamla bilder av vår skatt! Riktigt kul med inspelningar. Glad att jag fotar och spelar in så mycket! Någon nämnde att Hector har högt hårfärse. Njaa. Därimot är han väldigt ljus i färgen (eftersom både jag och Sebastian är mellanblonda) så syns inte håret så bra på bild. Hade han förstått vad som skrivs här med för högt hårfäste vattenskalle och onormal hade han nog blivit rejält ledsen. Så kan vi sluta kommentera hans helt perfekta utseende nu och fokusera på att ungen utvecklas bättre och i snabbare takt än en "vanlig" premarur bebis och att han är världens goaste gladaste bebis!

Nu frukost sen jobbar jag i åtta timmar! Ha en mysig lördag! PUSS


Kommentarer
Postat av: Susie

Usch, jag blir uppriktigt irriterad på den/de som påpekar Hector´s utséende. herregud, det är inget som helst fel på honom, han är bedårande söt och helt perfekt, den lille ungen <3. Det är ju knappast av omtanke man kläcker ur sig sådana hemska påståenden och snarare för att kränka eller trycka ner. Så otroligt vidrigt gjort. Du tar det väldigt bra dock och det visar verkligen hur du är som person. Underbar, klok, rak och snäll. :)

2012-04-14 @ 11:06:18
Postat av: Maria

Näää! Nu får de väl ge sig ! Blir så ledsen för Hector skull, och eran så klart ! Hoppas du inte tar åt dig alltför mycket då jag fått lära mig genom åren att det är enbart avundsjuka som bottnar i allt skitprat och påhitt ! Skäms på er där ute !!

2012-04-14 @ 11:30:39
URL: http://magmar.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Men herregud, han är väl så fin och välskapt som det bara gå och bli! =) När jag var bebis trodde alla att jag hade vattenskalle också, för jag hade såå onormalt stor skalle.. Vilket visade sig att jag inte hade och det blev ju människa av mig också! ;-)

2012-04-14 @ 12:40:06
Postat av: Isabelle

Folk är fan inte kloka som håller på och kommenterar ett barns utseende. Det är rent utsagt vidrigt och säger egentligen mer om dem!

2012-04-14 @ 14:56:55
Postat av: Cattis

Hector är en av de sötaste bebisarna jag har sett :) Förstår inte folk som ska säga något negativt/dumt/elakt om bebisar, hur kan man ens göra det?! De som är så oskyldiga och fina. Äsch! Bry dig inte om vad folk skriver! Ta åt dig av det positiva och skaka av dig det negativa. Hoppas du och familjen har en fortsatt trevlig helg :)

2012-04-14 @ 21:37:39
Postat av: Sarah

Fyfan stackars er.... detta är farosonen med internet, avundsjuka och uttråkade människor kliver in på andras bloggar å letar fel. Jag hittar inge fel på er bebis (letar inte heller), men däremot har vissa bebisar "skumma" utséenden, för alla utvecklas såklart olika, många får ju dessvärre "platthuven", inget å hänga upp sig på.

2012-04-19 @ 22:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback