Morsan med koll

Så nu har jag ringt och kollat vad som är "normalt" för vad är egentligen normalt och onormal för ett barn?! Så länge barnet mår bra! Huvudomfånget för en åtta månaders som Hector är kroppsligt ligger på ca 43-46 cm. Hector låg på 42,8 cm i omfång för 1,5 månad sen. Så nu kan vi slappna av (; kvinnan jag pratade med skrattade och sa att jag verkligen inte behöver oroa mig för vattenskalle. Men klart man gör! Ens barn är det finastes värdefullaste man har. Skulle aldrig misstänka någonting utan att kolla upp det.

Men TACK anna för din omtänksamhet! Tråkigt att du tycker att jag är manipulativ.. Men man ju inte älska alla. Tänk bara på nästa gång du skriver någonting. Du har ingen aning om vad vi gått igenom.. Nu ska vi ha en bra fortsatt fredag. Och nej jag är inte gjord av sten och alltid glad. Jag kan oroa mig också var så säker! (:


Kommentarer
Postat av: Fangirl

Du överreagerade inte när du anmärkte på "Anna"s ordval och tonen i kommentaren, för det gjorde jag också. Håller med om att hon skulle formulerat sig på ett mer respektfullt sätt om hon verkligen brydde sig. Men så himla bra gjort av dig att tacka henne och behandla henne bättre än hon behandlat dig, sprida positiv energi trots dåligt beteende från hennes sida :) En av flera saker jag beundrar dig för. Kram!

2012-04-13 @ 18:12:59
Postat av: Malin

2012-04-13 @ 18:55:57
Postat av: Malin

men vad är det för människor som skriver till dig Fanny....



Helt galet, min son var 6 månader innan han kunde sitta och inte "pip pip pip" är det nått fel på honom. Neee han verkar ju vara ett väldigt utvecklat barn även om han är för tidigt född.



Hoppas ni får en trevlig helg =)

2012-04-13 @ 18:58:08
Postat av: Jessica

Stor kram!

2012-04-13 @ 19:21:26
Postat av: Anna J

Men fy vad är det jag läser, vilka supertråkiga kommentarer du fått från "Anna".

Jag kan inte förstå hur man kan komma med sådana påståenden som "vattenskalle", Hector är inte i närheten av vattenskalle. Det ser jag för att vi hade en pojke i min bekantskapskrets när jag var yngre som hade just vattenskalle.

Fanny, du och din familj är så fina, bry er inte om andras hårda ord. Ni är starka tillsammans. <3



Kram från "en annan" Anna

2012-04-13 @ 20:21:59
Postat av: Madeleine

Jag har försökt o hålla mig utanför detta. Men man måste ju få säga sin mening. Jag tycker inte hon Anna har gjort något direkt fel...MEN...fanny vet bäst,då det är henne barn,man ska inte hålla på och säga åt andra att kolla upp det och det. Som fanny skrev så kan och vet dom förmodligen allt redan. Jag har själv undrat ang Hector och tyckt hon klippt bilder osv,men jag tycker han är helt underbart fin,och fanny och hennes fina familj VET bäst själva hur saker o ting ligger till,och även om man sitter inne med saker och undrar,ska man inte vara otrevlig. Man kan undra och vara trevlig. Det var mina åsikter..hoppas de tas på rätt sett :) Alla har rätt till en åsikt,sålänge man inte är otrevlig.

2012-04-13 @ 21:43:23
Postat av: T

Kram!

2012-04-14 @ 04:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback