Rain

Ligger och myser med älsklingen i sängen, har sovit under samma täcke hela natten, trångt och mysigt <3 älskar att vi är som vi är mot varandra. Det där man har i början glöms lätt bort. Närhet är så viktigt. Och jag är glad att vi båda är noga med att behålla det.

Hector vaknade nyss, han har sovit tretton timmar och nu sover liten igen. Vi ligger kvar en timme eller så och bara vilar och tar det lugnt! Mys!

Mamma kom igår! Hade en riktigt bra dag. Grillade till middagen, pratade politik och samhällsfrågor i några timmar (sånt gillar jag hehe) mycket med politikers beslut jag inte förstår, men så kan man ju inte förstå allt (; mysig kväll som avslutades med en iiiiskall promenad med Adolf (om ni minns min fd mops?) mamma tog ju över honom för flera år sen. Skönt att han ändå är i familjen. När jag mådde dåligt för flera år sen kunde jag knappt ta hand om mig själv, knappt ta mig utanför dörren en period. Att ha hund blev tyvärr för mycket.. Och mamma var fin och tog över.

Idag regnar det här, hör hur regnet smattrar mot fönstret. Jag älskar såna dagar. Pysseldagar som jag kallar dom. Fixa hemma, fortsätta med projekt och ja. Bara mysa runt i myskläder. Ikväll efter vi lagt Hector så sitter mamma Hector vakt. Vi ska gå på bio!!! DET saknar jag med att inte känna någon runt om här. Jag skulle iof inte lämna iväg honom bara sådär, känns konstig även till släkten. Men nu sover han, han är i sitt hem, med mamma som han träffat mycket. Då känns mammahjärtat lite lugnare. Så efter vår påskmiddag och grötmatning av Hector åker vi in till Linköping och har en egen kväll. Konstigt det känns :P ska se nya filmen "hunger games"

Ska bli gott med påskmat idag :D mamma åker imorgon (hon har ju också katt att tänka på) så blir påskafton en dag tidigare för oss (;

Det kom en fråga om varför Sebastian inte jobbar nu. Och egentligen är det här en blogg som handlar om mig och mitt, men eftersom han antagligen kommer vara hemma ett tag så är det likabra att ni får veta. Hans fd jobb som han nu sagt upp sig ifrån utlovade saker som aldrig hölls. Jobba och slita men inga löner utbetalades. Så nu kommer han gå hemma ett tag, söka nytt och den här gången få den respekt han förtjänar. Vi har haft kontakt med flera från det stället som sagt upp sig som blivit riktigt dåligt behandlade av chefen. Inget man vill utsätta sig för. Så han har sökt ett nytt jobb som föreningskonsulent i en handbollsklubb. Han har själv spelat handboll i 16 år och tränat ungdomslag och hade alla kvalifikationer som krävs och dom gillar honom massor! Haft kontakt under ett tag nu. Så tills annonsen går ut (dom måste vänta tills dess att anställa) så får vi se vad som händer. Det är i såna här lägen man är glad att det finns A-kassa (; och att man bor i ett billigt hus. Så nu vet ni varför jag har sån tur, (ja tur i oturen) att ha min kärlek hemma!

Hoppas ni får en riktigt bra dag! Var rädda om er <3 puss ps. En liten påskgubbe i går på skärtorsdagen <3 gullungen min!


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Här snöar det :( Ljuva vår!!! ;)



Söt påskgubbe! :) <3 Puss!

2012-04-06 @ 22:08:43
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Anonym

2012-04-08 @ 09:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback