Sandstrand

Kvällen har varit mysig! Alltid mysigt med kvällarna hos oss! Jag uppskattar dom verkligen! Vi åt middag och sen gick vi ut och plockade ner påskfjädrarna från fruktträden och gick ner till bryggan och tittade ut över sjön, helt vindstilla och riktigt riktigt fridfullt och fint! Glad att vi letade så mycket och inte tog första bästa hus. Det här är verkligen ett drömläge. Ett sånt man aldrig kunde drömma om att få bo på för ett par år sen. Jag älskar det här.

Tankarna har snurrat den senaste månaden om hur vi ska planera vår numera helt oplanerad trädgård. Men ikväll var vi ute någon timme, hand i hand och planerade. Vi kommer lägga sandbotten vid bryggan (som vi ska riva och bygga ny så vi kan sitta med bord och stolar och äta) och så kommer vi ordna en liten sandstrand. Blir till att gräva en halvmeter ner så barnen kan bygga sandslott ^^ kommer bli riktigt mysigt i sommar för tanken är att vi ska fixa det i år. Det blir plantering av buskar, träd och växthus ska vi ha. Kommer bli så fint (: bygga ut ute altanen och ha lounge möbler. Tycker allt ska vara klart nu (;

Nu sitter vi på våran inbyggda altan (men det börjar bli kallt här ändå) med tända ljus, filtar, varsinn kopp te och äter rostmackor med skinka (: mysigt! Ska strax krypa i säng! Är trött!

Hoppas ni haft en mysig kväll! <3 gravid yoga har jag gjort idag med! Skönt!


Kommentarer
Postat av: lina

Du är medveten om att det inte bara är att bygga en brygga och göra en sandstrand det krävs både bygglov, marklov och även rivningslov för att göra sådana saker och det kan ta upp till sex månader att få och är nästintill omöjligt när det är i närheten till vatten. //Lina på kommunen

2012-04-27 @ 08:48:55
Postat av: Fanny

Lina: tack för omtanken :) sjön är privatägd och när vi flyttade hit så kollade vi upp möjligheterna vilket även förra ägarna gjort. Vi Har sen tidigare bygglov. Ha en fin fredag!

2012-04-27 @ 09:16:14
Postat av: Jessica

Åh vad mysigt det låter! Skulle jättegärna vilja se bilder på trädgården om du vill? :)

2012-04-27 @ 12:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback