Bakning pågår

Jag och älsklingen min står i köket och bakar småkakor i massor! :D 60 drömmar ska in ugnen strax och dubbelsats med kolasnittar är precis klara! Mums! Mysig sysselsättning! Jag älskar att vi gör så mycket ihop hela familjen! Vi pysslar på varsitt håll men varje dag gör vi saker tillsammans det betyder mycket <3

Ska strax börja med middagen. Blir fiskgryta och sen film och chips har maken bestämt (; jag är inte så mycket för sötsaker så brukar mest bara knapra på ett eller ett par chips innan jag tröttnar haha! Samma med godis! Köper mycket men äter knappt. Frukt däremot slinker ner lätt. Fruktsallad i kväll kanske? Vi får se.

Hector var med och bakade men nu är han uppe på sitt rum och leker. Själv. Den ungen gillar icke att man sitter och skramlar med en leksak framför ansiktet på honom. Han vill upptäcka och fixa själv ^^ och nu låter det som att han river stället haha! Rummet är noggrant barnsäkrat för oroliga människor hehe.

Idag har vi städat, glömt köpa Ajax så fortsätter imorgon. Då åker vi till Linköping tidigt och jag och Hector handlar mat medan Sebastian springer på möte. Effektivt! Sen hem, städa vidare och så ska jag färdigställa journalistik uppsatsen. Jag älskar att skriva så uppgiften har varit riktigt givande! :D fick MVG av bästa vännen som läst!! Hihi. pluggat massor idag också. Ligger hellre före än efter såklart. Och då pluggar jag hellre en timme eller två extra per dag! Skolan tar jag seriöst! Men ingenting annat (; skämt o sido...

Nu ska jag lägga fötterna i högläge och kika ut recept för kommande vecka! Puss på er och ha en mysig kväll <3


Kommentarer
Postat av: Marielle

Det låter verkligen jättemysigt när du beskriver era som nu bakstunder tillsammans. Jag ser framför mig hur Hector ställer sig upp och försöker nå det som finns längst in på nån byrå typ för att pillra ner på golvet, hur det ligger saker överallt och han är superglad när han ser att ni kommer in och ser allt han gjort :).

2012-08-23 @ 21:17:05
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Anna-Ellies mamma

Åh det finns ju så många goooda recept i den :D!!

Gumman hade ni bytt till en större bilstol till Hector?
Vilken valde ni och är ni nöjda med den?
Har kollat på britax high way och britax multi tech..så himla svååååårt!!
Puss!

2012-08-24 @ 22:49:58
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Postat av: Jennie

Vad snygg sängen blev! Antar att det är typ Sniglar som ni målat.
De nya twinsen kommer ta över de nuvarandes sängar( vita Gulliver) så det blir en sväng till IKEA för att köpa juniorsängar till 2.5 åringarna.

Ang bak så ska jag om typ 10 min ställa mig och baka precis samma kakor, drömmar och kolakakor. Sen blir det sockerbullar. Så skönt att fylla frysen med fika nu innan förlossning.
Den dära bbväskan måste jag också packa! Har lixom inte blivit av än...
När har du BF? Jag har 17/10 men eftersom det är 2 så lär de nog komma tidigare. Förra tvillingparet kom 35+5 och den minsta av dem vägde 1710 g.
Hector var väl än mindre?
Igår på ul fick vi veta att den "minsta" redan väger 1940 g och den andra 2050 g och jag är i 32+2 så det blir nog inga prematurkläder använda denna gången, vilket ändå är skönt, men undrar ju ändå HUR stora de kommer att bli???

Jennie


2012-08-25 @ 05:58:49
Postat av: Madeleine - om livet i the OC

åhhh nu är jag ju supernyfiken på om det hänt nånting!!?? Antingen har du bloggtorka eller så har du bebis hos dig :D

2012-08-26 @ 17:04:02
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback