Fårskinns åkpåsar

God morgon (: har precis ätit frukost på sängen som Sebastian så snällt varje morgon kommer upp med! Har jag sagt att han är bäst!? Min bästa vän Maria sa det igår "du har det riktigt bra du" och ja! Han är den bästa!! Snäll som få <3 nu ligger det fyra knäckemackor med ost och ett glas juice i magen på mig :D frukt och fibrer är nått min bm rekommenderat och det är bra med tanke på att det är just det jag är sugen på! (:

Ska snart ta och vila lite till, har haft en lagom rolig natt. Sover i 30 minuter innan jag vaknar av en värk, ont när jag vänder mig, kissnödig.. Ha ja ni förstår. Men så tänker jag på att det snart snart är över och hur glad jag är att han stannat i magen så länge. Då känns det bättre <3

Åkpåsarna ni ser på bilden ska grabbarna få varsinn av. Tror det blir med mörkt fårskinn i. Barn och ljusa material går sådär ihop ^^ mejlade grossisten och i slutet av nästa månad finns dom i handeln! Whi! Är så nöjd med hectors åkpåse från Gotland med fårskinn och bävernylon som är varm och gosig på vintern och sval på sommaren! Så fårskinn blir det till dom små (: Den här månaden beställer vi deras syskonvagn också! sent som sjutton men har inte haft råd innan sparat sparat! (: och det blir en bugaboo donkey i svart till dom! Va lite inne på en iCandy pear några sekunder men nej. Donkeyn känns bättre!

Nu blir det vila innan vår skatt slår upp sina fina bruna ögon!

Ha en underbar dag! Tack för era kommentarer blir alltid så glad :D



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Det måste ändå vara riktigt häftigt för dig att få uppleva att vara riktigt höggravid denna gång. :) Fast det är ju för jäkla tungt på slutet. Hoppas i alla fall att "lur-värkarna" gör lite nytta så att förlossningen går smidigt sen när den väl sätter igång. Kram! Ser förresten fram emot recension av vagnen sen. Vi funderar själva på den när/om vi får syskon.

Svar: Det är kroppsligt faktiskt mycket lättare den här gången. ända som är skillnad är att jag är mer känslomässigt förberedd :D ja nu tycker jag att dom där luriga värkarna kan ta och bli oluriga och sätta igång snart (;
självklart ska du/ni få den! :) kramar
little misssunshine

2012-08-17 @ 10:27:22
Postat av: Marielle

Ska ni spara den fina vagnen ni fick skräddarsydd till Hector? Det kan vara bra att ha senare framöver eller ska ni sälja den? Jag tycker det är så himla fin med det röda och vita prickarna.

Svar: den kommer vi nog sälja. kommer bara stå och skräpa :( känns bättre att ta dom pengarna (vilket är ganska mycket man får för den) och hitta på nått kul med barnen. typ :)
little misssunshine

2012-08-17 @ 13:08:58
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback