Gunga i kvällssolen

Vi är ute i trädgården och myser efter middagen. Älsklingen gungar Hector och jag ligger i en solstol och myser och tittar på dom (: fina älsklingar!! Kan inte annat än älska dom! Tänk att sommaren snart är slut. Allt inför hösten känns så fint! Jag ska på möte den 16 augusti i skolan för att lägga upp mina studier inför hösten. Kommer bla plugga fotografering b. Riktigt kul :D plugga och höst går ihop bra! Tända ljus, tända en brasa, bebismysa och plugga! Sebastian kommer med stor sannolikhet också plugga i höst! Och jobba på skolan här där vi bor! Så vi får massa mysig tid ihop med barnen! Precis som vi ville :D inom ett par veckor vet vi mer exakt hur hösten blir. För mig är det ju iaf klappat ;) men eftersom han kommer plugga universitet på distans så var det senare svar för hans del men det lät väldigt positivt när han ringde och kollade! Oavsett vad är hösten planerad och det känns riktigt bra! äntligen känns det som att allt här löser sig! Det tog ett tag men fan den som ger sig (:

Nu är vi inne igen och Sebastian är och fixar med min lite förtidiga födelsedagspresent :D en vit iPad surfplatta.. Den tredje generationen blev det! Prylar gör inte livet bättre, men jag har velat ha en sen iPad kom! Och whii nu är den min (:

Ikväll slappar vi i soffan, myser och tittar på film och pillar på ipaden :D va kul att ni tyckte om bilderna! Tjejen som skulle fota ställde in men eftersom vi var så inställda på att få bilder på magen (man vet ju inte när han kommer) så fotade vi själva :D visst är Sebastian duktig! Stolt minst sagt blev jag (:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättefina bilder! :) verkar helt underbart med egen brygga och allt :)

Svar: tack! :) ja det är det verkligen. satt ute i går kväll när solen gick ner och tittade ut över sjön. det är verkligen avkopplande.
little misssunshine

2012-08-14 @ 08:58:38
URL: http://pinterest.com/bellebontemps

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback