Hej fina!

Hela dagen igår låg jag i täta onda värkar.. Idag?! Nada! Haha! När jag ringde förlossningen så sa barnmorskan "jaaa men nu sätter det sannolikt igång" busbebis! Lurar mamma och pappa! Men det kan inte va långt kvar. Alla symtom på att det faktiskt drar igång snart! Nu är han ju färdig (; så nu stoppar dom inte upp det om det drar igång! Trodde aldrig jag skulle gå så här långt! Det måste vart all oro över att hitta boende och hur allt skulle lösa sig som gjorde att Hector kom så tidigt. Eller någonting annat. Det får vi aldrig veta! Inga infektioner hittades. Lilla gubben!

Just nu är mamma påväg hit! Ska bli mysigt! Vi ska som sagt in till Linköping så ska jag på möte i skolan och lägga upp inför hösten! Fick besked om en riktigt bra morot i morse! TACK!! Att ha det bättre ställt som student än innan är nog inte helt vanligt! Men allt slit har belöning! Blir en bra höst, vinter, vår och framtid! (: och det bästa är att vi har ordnat upp allt själva! Vi blir nog kvar i Linköping och tar en mysig fika och väntar på älsklingen som slutar 18 idag (: sen hem, middag och baka kladdkaka! Lyxa lite när vi har besök (; ikväll blir det ceasarsallad.

Nu måste jag ta och sätta fart här. Packa skötväskan, plocka ut vagnen och förbereda Hector med lunch i magen (:

Hoppas ni får en jättebra dag! PUSS

Bilden är från igår när vi gosa ute jag och Hector! Han använder aldrig napp men han biter i den haha.


Kommentarer
Postat av: Marielle

Oj vad olik sig han är på bilden. Exakt hur långt gången är du idag? Hur känner du för att få barn innan BF denna gång?

Svar: haha, det är nog skuggorna från solen skulle jag tro :D just idag när jag svarar så är jag i vecka 37. varje lördag går jag in i ny vecka och nu på lördag går jag in i vecka 38. nu är det ju så nära, så det känns inget alls :) bara glad att han stannat så pass länge!
little misssunshine

2012-08-16 @ 21:22:06
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Marit

Hej fina Fanny!

Åh, vad spännande att det snart är dags! Snart har ni lillen hos er! =) Önskar er all lycka!

Tack för din fina kommentar! =) Jag hoppas också att vi kan ses en dag, för jag håller verkligen med - jag tror vi har mycket gemensamt och vi verkar ha samma drivkraft och inställning till livet, samma intressen och massa mer! Det är så härligt att få träffa människor som är som en själv, som man kan få ett utbyte av. =) Vi får verkligen se till att ses sen när det har lugnat ner sig för dig med allt. Men nu är det först fokus på er lilla bebis som snart är hos er! =) Underbart och spännande!

Stora kramar från Marit!

Svar: Marit vad du gör mig glad! ja det ska bli riktigt spännande. ser till och med fram emot förlossningen, den här gången en som är som "det ska vara" känner mig som en nybörjare trots att det var runt året sen hector kom. det är inget att tacka för. självklart ska vi ta och träffas när allt lugnat sig. det ser jag verkligen fram emot. du verkar vara en sån fin människa. glad jätteglad att du skrev till mig. KRAM
little misssunshine

2012-08-16 @ 21:28:55
URL: http://stridhhomedesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback