Morning!

Maken har fått ledigt hela veckan för att "vi ska få vila upp oss" inför det som komma skall. Tack :D vissa chefer är bra great!

Nu ringde klockan och det är dags att "rulla" ur sängen. För det är typ så jag tar mig upp haha. Vi har en specialbyggt?! Sydd?! Säng som är anpassad efter hur vi belastar olika områden. Sextiotusen svenska riksdaler gick prinsessan på ärten sängen på. Herremingud! Men man sover gott om natten vill jag lova! Hur som den är så jäkla hög så jag nästan ramlar ur den. Haha!

Upp och duscha äta en macka i all hast för våra frukostar som vi har på helgerna som tar flera timmar att äta och mysa oss igenom med läsning av DN och sånt.. Ja vi får hem DN! Haha vuxen poäng?! Hur som helst! In till Linköping shoppa mat och hem igen och starta upp mitt nya liv som student/mammaledig! Idag börjar jag nämligen plugga! Whiiii! Matte ut först! Och att vara gift med en mattelärare är ju inte helt fel när hjärnan skrynklar ihop sig varje gång någon frågar om man tycker om procent... Njeeeää. Men nu ska jag ta tag i det där jag lagt åt sidan! "vi gör det för framtiden" sa Sebastian igår när vi pratade om att återigen gå tillbaka till skolbänken! Precis älskling! Vi gör det för framtiden! <3

Ha en superbra måndag! Och om ni vill så finns jag på instagram! Mjukisdockan heter jag där :) puss!

Vårt lilla bus igår vid frukosten. Hihi.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Är det bara som det ser ut på bilderna eller är han rödhårig? :)

Svar: Han är nog lite rödlätt ja :) vi har det i släkten
little misssunshine

2012-08-20 @ 11:12:40
Postat av: Emma - mamma till två

Hihi en minikopia av Sebbe. Så söööt ❤

2012-08-21 @ 22:18:50
URL: http://Mammatilltwo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback