Plugg

Hej på er! Hoppas ni har det bra! Jag sitter och pluggar matte med värkar stup i kvarten! Att sitta och läsa gymnasiebetyg när jag var höggravid hade jag inte trott haha! Men bättre sent än aldrig och tro det eller ej. När jag pluggar så tar jag det på blodigt allvar. Det syns på betygen också.

Att ha Sebastian hemma den här veckan underlättar en hel del. Hector är en sån nöjd bebis eller kallas han barn numera (; så plugga går bra ändå! Jag kommer sitta när han sover och traggla och när han leker typ (: allt går bara man vill. Även fast det kommer bli lite tufft med två barn hemma och heltidstudier heja! :D sen börjar Hector på dagis några timmar om dagen. Så vi pusslar och grejar och planerar! Jag ligger iaf långt före min skolas planering. Vilket känns jätteskönt! OM lillebror kommer typ.. Nu.

Haft en mysig morgon ihop hela familjen med frukost, Sebastian och Hector har lekt på hans rum medans jag pluggat. Så mysigt att höra dom därinne. Finaste Sebastian bästa pappan Hector och lillebror kunde få! <3

Strax dags för lunch och sen måla spjälsängen. Väntar lääänge så den får torka fint (:

Vi hörs sen! Ha en bra dag <3


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad duktig du är med matten. Vad pluggar du för kurs? Jag läste Matte B nu i vår på distans och jobbade heltid, lite kämpigt men det gick bra.

Svar: Tack :D ligger massa före så det känns lugnt om lillebror kommer nu. Jag läser matte B1 som det nu mera heter. förstår inte varför dom ska ändra om namnen (; och va duktigt du var! vilket slit :)
little misssunshine

2012-08-21 @ 16:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback