Promenad

Vi har gått längst landsvägarna jag och Hector. Tittat på kossorna och hästarna. Hälsat på dagiset Hector kommer gå på. Vi fick besked idag! Underbart att han fick få på det dagiset vid oss! 2 min från huset och så mysig stämning, personalen verkar kanon! Vi gick i elljusspåret och pratade om lillebror. Hur det kommer bli och hur vi tror han ser ut. Många svar får man inte men leenden säger mycket dom med! Älskade unge! <3

Nu är vi inne. Hector har fått middag och nu är det bara den gigantiska gröttallriken många förundras över att han kan stoppa i sig haha (; namn läste i någon tidning att barn sover bättre med mätt mage. Ordentligt mätt! Kanske därför han sover så bra så många timmar.

Och nu ska jag börja med middagen. Blir Kassler i ugn med annanas ringar och ris till. Mumma. Sen ska jag fortsätta plugga i kväll. Min dag har varit aktiv nonstop! Såhär har den sett ut:

9:45 vaknade av att Hector vaknade. Bytte en bajsblöja som inte var av denna värld!! (tack Hector att du alltid sparar dom godaste till din illamående höggravida mamma haha) tänkte att det var den sista för dagen... Frukost till lillherrn. Sen duschade jag medan Hector lekte på sitt rum. Frukost till mig efter det. Och ringa viktiga samtal medan han vilade lite. (ligger och finular med någon leksak i sängen och tar det lugnt) sen matade vi kattungarna med stödmatning då Doris inte riktigt fattat galloppen.. Lekte på hectors rum med klossarna. Lunch till Hector serverades vid 13 och sen sov han lunch mellan 13:30 och 15:30 då råpluggade jag samtidigt som jag åt lunch (ryggbiff och stor sallad) räknade matte och läste till nästa uppgift i journalistiken. När Hector vaknade gjorde jag iordning vagnen med åkpåse och klädde på mig lite roligare kläder! :P bytte ännu en gigantisk bajsblöja och sen gick vi ut på promenad jag och snutte :D kom hem nyss och ja resten står ju däruppe!

Älsklingen kom hem strax efter oss och nu lagar vi middag ihop! <3 mysigt! Lugn kväll med lite matteräkning och filmtittande. Myskväll ihop är precis vad vi behöver!

Puss!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Det låter som en bra och mysig höstdag. Jag gillar dina inlägg och jag gillar ditt sätt att skriva på :). Kram.

2012-08-29 @ 22:09:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback