Sleep tight!

Nu ska vi sjunka ner mellan mjuka lakan i skönaste sängen och hålla om varandra. Ligga och småprata om dagen i mörkret och sen somna. Trött jag är i huvudet. Kvällen har varit mys med te, tända ljus och så har vi räknat matte ihop min kärlek och jag! <3 jag är verkligen usel på matte. Men det får jag inte säga högt för honom. Haha (; det ska bli så himla skönt att bli av med det här sen. Och jag gör verkligen allt nu för att det ska släppa. Ja, den där spärren. Men snart så. Med världens bästa hjälp här hemma och lite tålamod!

Imorgon ska vi packa ner kläder till vår minsta skatt i bb väskan och städa grundligt i huset. En sån där städning så det inte finns ett dammkorn någonstans och det känns som allt är nytt, för det luktar nytt. Typ flyttstädning haha! Varför? Vi vill att allt ska va fint när vi kommer hem med familjemedlem nr 4 (i människoskepnad) så i värsta fall måste vi hålla det jäkligt rent i fyra veckor till. Haha tänk om jag går över tiden!! Time will tell. Nu tror jag faktiskt inte det. Jamenar han är fixerad, proppen har gått, det trycker neråt, jag har värkar.. Det känns i hela kroppen. S n a r t <3

Jag är i bonings fasen. Pysslig och hemmakär. Höstkänslorna gör inte saken sämre direkt. Kaminen som installeras så fort den sega sotaren har varit här och besiktigat pipan som eldstaden ska bli kopplad till kommer ge oss ett varm och mysigt vinterhalvår. Mysfamilj! Hade inte bytt mot någonting i hela världen! Aldrig!!

MVC gick kanon! Allt ser bra ut! Hjärtat slår fint, han ligger bra, ja jag mår bra. Allt var bra. Skönt! Inte för att jag oroade mig men ändå.

Ska ta och borsta tänderna och hoppa i säng som sagt. Älsklingen är nere och hälsar på Doris och ungarna. Dom är så himla gulliga. <3 ska bli kul att följa deras utveckling!

Sov gott och dröm fina drömmar! Så hörs vi imorgon igen! Och så är jag ju på instagram och heter mjukisdockan där. Kul att många av er börjat följa mig där! (: puss!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Den 23 är en fin dag att födas på :) har själv en son som som föddes idag för 15 år sedan :)

2012-08-23 @ 16:10:36
Postat av: Jennica

Var det inte nakenkatter ni skulle föda upp? Blir det perseruppfödning också?!

2012-08-26 @ 05:17:13
URL: http://jenfotografi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback