Slemmigt värre

Min slempropp har gått! Det här är lite för spännande för att jag ska kunna sova även fast det är precis det jag borde om det händer någonting i natt. Det ska bli så himla himla mysigt att träffa honom! Våran älskade D <3 att få upp honom på brösten och äntligen få ha honom i armarna! Gud vad jag längtar! :D

Vi har haft en bra kväll. Pysslat, slappat, målat klart sängen och umgåtts och pratat, fikat och myst! Plockat lite också. Känns skönt att komma hem till ett städat hus (: Petra kommer i ilfart och tar hand om Hector under förlossningen och dom dagar vi blir kvar på bb. Fina fina vän! <3 är det någon jag känner mig trygg i att lämna honom till så är det just Petra! Hon har på mobilen och jag har förvarnat!

Nu ska jag försöka sova! God natt fina ni! Godnatt pussar <3

Kattungarna mår jättebra och alla har klarat sig fint! Fick hjälpa ena men det gick bra sen (: dom är så små! Känns overkligt! Vi har 9 katter hemma! "vi har ett helt zoo hemma" sa Sebastian när vi satt och åt haha! Här är en av dom fyra som föddes idag! Vit med svarta fläckar.


Kommentarer
Postat av: M

Ni har verkligen en fin vän i Petra :) Hector är definitivt trygg hos henne :) Och tråkigt kommer han aldrig ha heller :)

LYCKA TILL!

2012-08-22 @ 06:21:58
Postat av: Annica

Åh så spännande och så roligt med små kissebebisar :) Lycka till <3

2012-08-22 @ 09:33:17
URL: http://annista.blogg.se
Postat av: Therese

Åh vad mysigt med så många katter! Är det nån som verkligen är mån om sina djur så är det ni. :) hoppas förlossningen sätter igång snart hjärtat! Det ska bli så mysigt att få se honom.. Saknar dig gumman! PUSS hälsa Sebastian

2012-08-22 @ 09:57:35
URL: http://youremyangel.blogg.se
Postat av: LindaÅ

Ååååh! Vilken liten gullig fot. Det blir livat sen då :)

2012-08-22 @ 16:39:42
URL: http://lillsotis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback