Ett två tre fyra

Nu är fyra arbeten inlämnade. Fyra st på 2 veckor. Sjukt! Jag använder dagarna till att mysa och leka med barnen och kvällarna till att varva tid med älsklingen och plugga. Tur att det här inte är förevigt! Då hade jag nog inte orkat. Men det är så jäkla skönt att snart vara klar! Två och en halv vecka kvar på höst/vinter terminen och sen är det bara några små futtiga poäng kvar! Jag ser ett ljus i tunneln! Haha! Men det är kul.. Jag tycker om att plugga. Men roligare blir det när det är någonting jag vill plugga sen! Jag spånar för fullt! Maria tycker jag är rolig som har så många olika alternativ hihi. Men jag gillar så mycket, då är det svårt att bara rikta in sig på en utbildning ^^ en sak vet jag! Jag vill må bra av att gå till jobbet och ha ett jobb jag verkligen trivs med!

Dagen har varit jättebra! Jag fixade att ha båda hemma. Och vi fick mycket kvalitetstid ihop. Jag saknar Hector i veckorna så mycket så att ha några dagar såhär i mellan åt blir kanon (: han är så söt! Han har börjat pussa oss på munnen. Vi har pussat och kramat honom så mycket sen han var liten men aldrig fått pussa honom på munnen. Då har han vänt bort huvudet :P men nu när man säger puss och putar med munnen gör han det med och pussar oss på munnen. Hihi. Sötaste!

Vi ligger i sängen och ska strax sova. Ögonen är tunga! Ska bli skönt! Sov inte så bra i natt, hade svårt att komma till ro. Rosenrot är nog inte så smart att ta på kvällen.. :D

Sov gott fina! Ta hand om er! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback