God jul och ett riktigt gott nytt år

Det har varit många många bra år. Fått dela glädje och motgångar med er här. Vilken känsla! Lärt känna många fina människor genom bloggen! Vissa har jag även blivit riktigt nära vän med och träffar ofta. Ni har fått följa mig i sex år. Tänk att jag bara var 21 när den här bloggen öppnades upp. Då med namnet pinkpills. Minns ni det? Det var ett namn som jag tog för att jag då åt lugnande tabletter som var just rosa. Den perioden i mitt liv gjorde mig starkare. "what doesen't kill you makes you stronger" tatuerade jag in senare, en påminnelse om att vem du än är, vart du än kommer ifrån och vad du än varit med om i livet så går det att må bättre - bara man verkligen vill. Och det ville jag. Under dom här sex åren har jag både blivit hyllad för att jag trots min jobbiga bakgrund orkat resa mig, fullföljt mina drömmar och aldrig slutat kämpa för det jag verkligen vill. Men jag har också blivit hatad för att jag koncentrerat mig på att skriva om det jag uppskattat i livet och mått bra av istället för att ta upp saker som dragit ner mig, allt för att få ett andrum när livet gått emot. Det har varit skönt att få chans att skriva av sig.. Få sätta bilder i era huvuden på hur jag upplever saker, och hur jag mår. Det har gett mig mycket. Och jag har älskat att skriva varenda ord..

Men så kommer man till en punkt i livet där man känner att det inte längre ger någonting och att man mest skriver för att skriva, inte för att man verkligen vill. Det har inte med att göra att det aldrig kommenteras - visst det med. Men den lilla tid jag faktiskt har över när jag lagt resterande tid på familjen, vännerna och skolan.. Kan jag andas på istället för att skriva ord härinne.

Vem vet. Jag kanske hittar tillbaka hit igen. Och vi kanske ses igen. Eller så är det här helt enkelt ett kapitel under mitt liv som är slut nu.

Jag fullföljde alla drömmar jag satt upp innan min trettioårsdag! Jag hittade kärleken, fick två helt underbara barn ihop med honom, flyttade till hus och nu håller jag på med min utbildning! Mellan trettio och resten av livet finns ännu mer mål och drömmar jag tänker fullfölja. Jag vet ju nu att det verkligen går!

Tack för att ni velat läsa om min vardag! Vi ses kanske kanske här igen. Någon gång!

Kram Fanny


Kommentarer
Postat av: Lucy

Hej! Jag har följt din blogg sen ca 08. Jag kommer ihåg att jag kom in till den av en slump av någon annan bloggare. Ja ja. Det är tråkigt att du inte kommer att skriva mer, och hoppas att du ångrar dig och kommer att fortsätta skriva.
Ha det bra.
/Lucy

Postat av: Anna J

Tack för att du delat med dig av erat liv till oss. Du har varit en stor inspiration för många kan jag lova. Jag kommer att sakna att läsa om er vardag och att få inspiration från dig/er! Men jag önskar er all lycka i framtiden. Kram kram

2012-12-19 @ 18:14:31
Postat av: malin

Hoppas du hittar tillbaka :) annars lycka till i livet :D

2012-12-19 @ 18:50:58
Postat av: Sarah

Tack fina Fanny för att du delat med dig av allt! Jag har läst din blogg från och till i några år och har tyckt det vara särskilt roligt sedan Hector kom eftersom jag har en liten dotter i ungefär samma ålder.

Jag önskar dig all lycka! Massa kramar till dig, jag kommer sakna dig i vardagen

2012-12-19 @ 19:08:43
Postat av: Anonym

Mycket tråkigt, men förstår dig till fullo. Mycket fin text du skrivit. Ska försöka komma ihåg din budskapstatuering i svåra stunder, för det stämmer ju verkligen. Lycka till i framtiden, hoppas ni når långt hela familjen och håller er friska, kära och lyckliga :) Kramar!!

2012-12-19 @ 19:37:00
Postat av: Marit

Finaste Fanny... Jag är så glad att jag fått följa din blogg. Har genom den sett att det finns någon som är så lika mig på många sätt, som väljer att se saker positivt och gå vidare trots motgångar. Du har gett mig massor av inspiration, både att vara stark och positiv men också att jobba hårt för att följa mina drömmar. Du är så otroligt stark, en verklig inspirationskälla och förebild som visar att allt går bara man vill och kämpar! Jag hoppas du kommer tillbaka till bloggen en dag, förstår att det kan vara skönt att släppa den ett tag. Livet kommer emellan och så ska det vara. Livet är viktigast! Tack för att jag har fått läsa den! Vi hörs på andra sätt gumman! Kanske behåller du din instagram? =) Ta hand om dig och din fina familj och ha en helt fantastisk jul!! Massor med kramar!

2012-12-19 @ 19:46:45
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves
Postat av: Sebastian

Jag kommer att sakna att läsa din blogg! Även fast jag lever i den så är det ändå mysigt att kunna läsa om dina dagar när jag är på jobbet! Jag om någon hoppas iaf att du snart får den där extra tiden över att skriva några rader av klocka ord.

Hoppas du hittar tillbaka snart annars får jag sparka dig i baken lite så du hittar hit igen hihi!

Men det har varit roligt att läsa om ditt tidigare liv som senare även blev vårt liv.

Jag älskar dig gumman!

2012-12-19 @ 20:21:30
Postat av: Mimmi

<3<3<3<3

2012-12-19 @ 21:09:35
Postat av: Emma

Tack för den här tiden! Jag förstår att det är svårt att hinna med och känna att det känns meningsfullt att blogga. Jag kommer verkligen sakna dina inlägg, jag är dålig på att kommentera men tycker mycket om att läsa om vad du tar dig för, du inspirerar mig till att inget är omöjligt!

Jag kommer tänka på dig och din familj! Jag önskar er all lycka för fortsättningen!

2012-12-19 @ 23:21:41
Postat av: Mimmi winter

Ujuj, hur ska man nu klara sig utan Fanny och hennes famlj? önskar jag vetat om den här bloggen alla sex åren men är så glaaaaad att jag följt den sedan du var i vecka tolv-femton. Med hector då. Tänker ofta på er, lite konstigt för jag har aldrig träffat er. Tyvärr :P. Kommer titta in ändå och se om det hänt något ibland

2012-12-20 @ 06:12:32
URL: http://Nattstad.se/mimmiwinter
Postat av: M

Kommer verkligen att sakna din blogg!

KRAMAR

2012-12-20 @ 07:31:00
Postat av: elin

Önskar dig all lycka i framtiden! Har nästan läst från början, och det känns sjukt konstigt att inte få läsa mer om er då det känns som man verkligen känner er! Hoppas vi ses igen KRAM

2012-12-20 @ 14:54:51
Postat av: mami

Man får tänka på varför man skriver är det för dig eller för andra? Kanske är det mer för andra eftetsom du saknar kommentarer. Det är mysigt att läsa men finns inte alltid så mycket att kommentera.
Finns andra bloggar som väcker andra känslor och dom får ofta hundratals kommentarer. Sen blir ddeg lite som en dagbok. Ganska kul att gå tillbaka ett par år och titta vad som hände då :) barnen kan läsa senare i livet :) . Tack för att du delat ditt liv. i en mysig blogg.a hand om er och god jul!

2012-12-21 @ 08:17:26
Postat av: Ulrika

Hej Fanny! Jag kommer sakna din blogg, även fast jag är dålig på att komemntera här. Du har varit en stor inspiration för mig och jag tycker du är så klok! Hoppas du tittar in och skriver ibland :)

Önskar dig och din familj en god jul och ett gott nytt år!

2012-12-21 @ 11:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback