Arla morgon

God morgon på er! (: sovit gott? Min kl ringde kvart i fem då ville jag inte alls gå upp! Jag mår mest illa tidigt på morgonen och sen på eftermiddagen och kvällen. Typ jämt med andra ord :P

Duschat ätit frukost och fönat och fixat håret. Köpte knallröd hårfärg i går.. Tror jag färgar det ikväll.. Så det hinner tvättas ur lite tills på lördag :P vi ska ju ha fest då. Kommer bli riktigt kul :D Johanna köpte sin tåg biljett igår också glad att hon kommer <3 det blir en roligt gäng ^^ och i juli blir det ännu en fest för alla vännerna. Ser allt framför mig: långbord i trädgården, grillning, ljusslingor överallt med glödlampor på kvällen, bad i sjön och färgglada drinkar! Mys! På lördag ska vi som när vi gifte oss ha massa uppskuren färsk frukt och bär så man kan blanda drinkar själv. Och för mig blir det också dock utan alkohol (; långbord med god middag och ja. Kommer bli en bra kväll!

Vi är påväg mot jobb och kompis. Ska spendera dagen med tessan. Att träffa en kompis såhär tidigt är jag inget jag är van vid direkt :P men det ska bli mysigt! Lämnar hennes äldsta på dagis vid nio och då går vi ner på stan efteråt och kikar runt. Lunchar och så. Ska till BVC med Hector på sex månaders kontroll och hon följer med. Ska bli spännande att se hur han utvecklas. Svårt det där när han är förtidigt född.

Igår myste vi med hemgjorda hamburgare, Hector bad och hoppade i en renbäddad säng vid 23.

Vara lite social med älsklingen! Ha en jättebra måndag och var rädda om er! Puss&kram!

 


Kommentarer
Postat av: Emma

Du kanske inte tänkt på det men hårfärg är ju liksom bara kemikalier och kanske inget du vill impregnera fostret med. Ett tips bara.

2012-02-22 @ 20:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback