fredag!

härliga fredag! helgen är vigt till en massa mysigheter, jag och hector (som idag inte sover lika mycket skönt) har myst runt, dansat i vardagsrummet, då skrattar han högt hihi (; big in japan är en favorit hälsar hector! jag sitter med företaget nu. tanken är att sidan ska komma på nu på måndag! så hela söndagen tänker jag jobba med den. jag skippar stan. det här har hängt över  mig i en evighet nu och jag kan ju inte uppmuntra er till att ta tag i era drömmar om jag inte lever som jag lär! knasigt! så nu jobbar jag på!

utanför arbetsrummet där jag sitter nu skiner solen på det snöklädda landskapet. fyfan va vackert! jag vill gå ut. men hector sover, och det ska han få fortsätta göra snutten, så han bli kry snart ♥ så jag pillar med planscher och hemsidan.

ikväll åker vi hem till tessan och emil emilio och isak och äter tacos! nomnomomnonom! tacos tröttnar man ju aldrig på. lika lite som vi tröttnar på vännerna vi fått. glad! ♥ ska åka med någon arla morgon med älsklingen och hänga hos therese med barnen. "så kan vi tråka ihop" tyckte therese (; absolut! 

jag har upptäckt en sak. pga av en läsare. jag har inget filter på min hjärna! ja är en sk. hsp person. googla vettja! jag kanske aldrig hade borderline. för det här kändes verkligen mer som det stämt in hela livet. vem vet. hur som helst. nu förstår jag varför jag blir så jäkla trött när jag umgås med andra under längre perioder. för jag tar ju in allt på ett helt annat plan. jag filtrerar ingenting. sinnena är vidöppna. mamma sa alltid att jag hade ett sjättesinne när jag var liten. och faktum är att så är fallet fortfarande. jag känner alltid på mig saker som ska hända. låter helt absurt jag vet. men jag avskyr kallprat, jag analyserar allt. jag känner med andra. jag ser detaljer fortare än andra, om dom ens märker dom. jag njuter av ensamheten men när jag väl "vilat upp" mig så är jag jättesocial. jag har alltid känt mig som en "outsider" som aldrig riktigt känt mig hemma någonstans.. ja det var verkligen mitt i prick. sånt är spännande tycker jag! det är ingen störning alltså. utan ett karaktärsdrag. så slipper någon ringa mina vänner och tycka att jag ska söka hjälp...... harkel. här är en länk


hur som helst! (: hoppas ni får en underbar fredag! och mår riktigt riktigt bra! om inte! gör nått mysigt ikväll. hyr en bra film, eller ha lite hemmaspa. det hade jag idag på morgonen med lermask, inpackning, rakade benen.. det behövdes!!! och laga en god middag! unna dig någonting extra. bara för att du verkligen verkligen är värd det!

fredagspuss!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha en superduper bra helg! Mys o må :)



Kram M

2012-02-17 @ 18:26:40
Postat av: Lina

Hsp personlighet har jag trott o mig själv länge. Har egentligen aldrig trott på borderline. Fast samtidigt, måste man sätta ett ord på allt? Fast allt stämmer iof in på hsp på mig också. Ha en bra helg gumman. Puss

2012-02-18 @ 02:22:58
URL: http://natalina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback