Fest!

God morgon allihopa! :D idag har hela familjen tagit sovmorgon! Mysigt! Älskling ligger här bredvid och sover men hör att Hector börjar röra på sig inne i sitt rum (har ju sånt baby övervakning så vi hör när han vaknar) han är mycket bättre nu, skönt! Gör ont att se honom sådär hängig ):

Tänkte tassa upp och göra frukost. Helgfrukostarna hos oss är bäst! Bättre än på hotell enligt mig hihi (:

Hela dagen igår städade jag från 8 på morgonen till sju på kvällen då jag lagade middag (: kan säga att det är rent nu! Haha! Det enda som inte är gjort är moppning av golv det gör vi idag (: satt uppe med älskling till tolv tiden och pumpade musik hihi. Dansade runt i vardagsrummet. Vi dansar ofta (; har släpat ner datorn till vardagsrummet och har högtalare ända ut i hallen. Kommer bli en sjukt kul kväll och vi längtar tills alla kommer :D

Så idag blir det fixa det sista på dagen, självklart har jag dragit ut på att färga håret också så det tänkte jag (: och tack för varningen om att det kan vara skadligt! Det är nog därför jag använder henna från lush! Naturlig hårfärgning ska inte skada vad jag läst mig till..? Men jag är inget snille som har koll på allt så säg gärna till! (:

Så nu vaknade min kärlek till liv (: så fått massa pussar och nu är han inne och hämtar Hector (: amning och blöjbyte och sen är det föräldrarnas tur att få mat!

Ang sms konversationen jag la upp. Vi driver ofta med varandra jag och Sebastian jag är inte så hemsk som det såg ut. Haha! Även fast du Johanna tyckte jag var gullig (; skratt förlänger helt klart livet!

Ta hand om varandra idag! Och ha en underbar lördag!! Kort från festen lovas! (: massa pussar & kramar!!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Jaaa:(! Festkort vill jag jättegärna se :D!!

2012-02-25 @ 19:56:14
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Therese mamma till två

Åh hoppas ni får det roligt ikväll :) synd att vi har så fullt upp med flytten att vi inte kunde komma. :( men vi får träffas när allt har lagt sig och så. Hälsa Sebastian och pussa på lilla söta hector <3 puss och kram

2012-02-25 @ 22:27:37
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback