Glädje med stort g!

Åh Fanny. Det där sa du till mig en gång för ett par år sen. Jag hade precis bråkat med min dåvarande pojkvän och satt och skrev till dig och var frustrerad. Då sa du dom magiska orden "allt blir vad man gör det till hälsa Mr * det! Just då log jag men tänkte inte mer på saken än att det var ju klokt sagt.
Men samma dag som jag sprungit på dig i somras så poppade dom upp igen. Killen hade just gjort slut, jag stod utan jobb och ingenting gick åt rätt håll. "Allting blir vad man gör det till" och Om du bara visste vad dom orden väglett och präglat mig det senaste halvåret.
Du påverkar människor Fanny. Var stolt över det. Kramar!

Svar:
Jag vaknar upp på soffan där jag sovit dom två senaste timmarna och är irriterad för att jag fått nackspärr, så får jag det här. Fina du! Vad kan jag säga! DU har satt spår i mig med sen den dagen vi sprang på varandra. Jag har nog aldrig blivit så uppskattad på ett och samma ställe som jag blev dom minutrarna vi pratade. Tack för det! Och för att du lyssnade på orden. Blir riktigt riktigt glad att du går åt det håll du vill. Kommer aldrig glömma dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback