God kväll

Idag har vi bara myst hemma! Ända gången jag gått ut är för att hämta posten och hämtat i ved! Fy idag är det kallt! Jag och Hector gosade under två duntäcken och med varma pyjamaser och vetetofflor! Legat och haft nästippen utanför bara haha! Efter två dagar borta hemifrån så var huset inte direkt uppvärmt :P hur som helst idag har vi bara varit! Sebastian har varit på jobbmöte och ringde för ett par timmar sen och sa att han var påväg hem! Längtar!! <3

Jag och Hector tittar på halv åtta hos mig och bakar kanelbullar! Sen film i sängen efter dusch! Jag är sjukligt seg idag!

Hoppas ni mår toppen! Ska ringa älskling nu och höra hur det går! Glad för honom efter hans möte med sin chef idag! Nu öppnar dom ett kontor i Norrköping och sebastian blir kontorschef! Grattis min älskling <3 stolt över dig!!

Ha en mysig kväll nu, så hörs vi! Puss <3


Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad ska han va för slags kontorschef :)? Jag har nog inte förstått vad han jobbar inom och med.

2012-02-07 @ 11:03:57
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej Fanny!

Vart körde din man sin intensivkurs någonstans? Bor också i Linköping & jag har för mig att det lät som att den körskolan hade ett bra upplägg.. Har planer på att ta mitt i sommar nämligen.. Jättetacksam för svar :)

2012-02-07 @ 13:47:19
URL: http://erikamollers.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback