God morgon god morgon!

Hoppas ni sovit gott! Jag sover så djupt i den här sängen! Älskar den :D många som undrat om det var värt att köpa en sån dyr säng! Och mm, det var det! (: aldrig sovit bättre!

Vi ligger i sängen och Sebastian håller på med laptopen och jag äter skorpor med ost och dricker blåbärssoppa! (: och läser bloggar! Bästa medicinen mot gravidillamåendet :D den här gången mår jag inte lika illa men ist för att vara mer intensivt på morgonen mår jag illa hela dagen. Inget jag lider av ^^ direkt! Humöret är inte upp och ner heller. Det enda som känns som att jag är gravid just nu är suget efter vindruvor och att magen putar! Känns som det här kommer bli en bra riktigt bra graviditet! Hoppas jag (: man ska aldrig ropa hej!

Funderade på att gå ner i köket och göra en ordentlig brakfrukost på sängen med goda mackor med grönsaker skinka och ost och te, kaffe, juice och tända ljus och ta upp i sängen! Titta film och äta (: sen ska vi sätta upp vår köksfläkt som legat i kartongen lite längre än planerat :P och slippa ha matos i hela köket! Blev en inbyggd från Franke! Snygg och stilren i krom!

Längtar tills vi hämtar bilen! Ska bli SÅ skönt med en bil som håller! Jag behöver ingen värsting bil (: men den här bilen kändes perfekt för oss och våra behov! (: dock kommer Sebastian inte ta bilen upp till Sundsvall i sina jonbmöten :P vi räknade ut igår att han åker över 740(!!) mil varje månad bara i jobbet! Framöver blir det snabbtåg dit upp!

Igår skickades över fyrtio inbjudningar till nära och kära! Vi ska ha vår liiite försenade inflyttningsfest nu om ett par helger! Kommer bli SÅ kul :D det går inte att ha en tråkig fest med er som vi bjudit! Några har redan tackat ja! Kul kul! (: kommer bli plockmat, tilltugg, drinkar i olika färger och massa bra musik! Det här ser vi fram emot!!

Nu håller jag på med frukosten! Varm choklad med vispad grädde äggmackor med kaviar och juice! Mums!

Mamma ringde igår och grattade till bilen och sa "guuud Hector är så sööt" och ja! Han är världens sötaste unge!!!! :D en vän sa "vissa har utsidan men ingen bra insida, och vissa tvärtom.." jag lovar att jag och Sebastian ska uppfostra Hector till en som tar hänsyn och respekterar andra! Att han inser att med ett gott hjärta och omtanke och medkänsla kommer man alltid längst! Vi har lyckats med en av de viktigaste sakerna för oss, att bli en trygg bebis! Det får vi höra jämt! Att han är lugn och rogivande, harmonisk! Gud vad vi älskar dig vårt hjärta!!!!

Puss! Ha en underbar dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188521201.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_188521209.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Annica

Finns det ingen möjlighet att Sebastian kan få en arbetsbil?



Hector är verkligen en riktig goding och det är alltid roligt att få höra från andra att man har en trygg bebis, det fick vi också höra med Elias. Hoppas ni får en fin dag, kramar

2012-02-09 @ 12:09:14
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback