lady och lufsen

hihi, vi gör italienska köttbullar i tomatsås med pasta till varmrätt ikväll. jag är hugrig. som jag är jämt numera. så det ska bli gott med mat. jag vill bara gå och pussa på homom (hector och sebastian kom hem nyss från affären) och jag saknade dom hela tiden. resten av kvällen ska vi bara pussas. dagen har faktiskt inte alls varit bra. varken jag eller sebastian har varit på topp. sådär upplagd för att fira dagen. mest strosat runt på varsitt håll och ja. men nu så. nu är jag på topp och jag ska bara gå och krama och överösa kärleken med mängder med uppskattning, kärlek och uppmuntran. för det vet jag att han behöver. jag älskar dig mitt allt! tack för att du är du! ändra inte på någonting. jag älskar dig precis som du är. föralltid! förevigt!

glad (blev mobbad av emil när jag skrev grattis innan) alla hjärtans dag på er! PUSS!


ser fram emot en kväll med tänd brasa, levande ljus, god middag, massa kärlek och god chokladpudding. nam nam!



min brudklänning är saknad. vart sjutton är den? den sydde sebastian åt mig och jag saknar den varje dag ): kom bort i flytten. snäääälla leta upp den! för här är den inte.




Kommentarer
Postat av: Marielle

Neeej :(! Inte får brudklänningen vara borta?! Hoppas verkligen att ni finner den och att den är hel. Jätteroligt och väldigt gulligt att Sebastian hjälpte dig att sy din brudklänning. Romantiskt:).

2012-02-15 @ 10:52:13
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback