Today is a good day

Vi har haft en jättefin dag hittintills! Promenerat runt en sjö med tjocka kläder hand i hand i tre timmar var vi ute och gick, men paus för lunch och shopping! Köpte bland annat viol lakrits te ska bli spännande :D nu tittar vi på film på hotellet oh myser! Ikväll funderar vi på att gå på restaurang! Om vi vågar oss ut igen! Det är iskallt! -18!


Kommentarer
Postat av: hea foto

Ni är så fina! Mitt hjärta här i norrland svämmar över av lyckoönskningar till er bägge! Ni är så starka, så vackra, så sanna... så ska livet vara!

Allt kommer gå ER väg, ni gör det tillsammans, tillsammans är man stark! Det är bara kärleken som kan göra en så stark som ni är nu, äkta kärlek. Jag följer er här från Skellefteå (-35 ikväll :( ) Men med min mysiga familj och en brasa får det vara huuur kallt som helst :) Ni kommer lägga världen för era fötter, det här är bara början, Puss på er!

2012-02-04 @ 21:11:48
URL: http://healina.se
Postat av: Sebastian

Du är så fantastiskt vacker älskling! det var så härligt att vara ute i solskenet och se dina ögon gnistra som iskristallerna på ån vi gick vid! vi får ta en morgon promenad imorgon innan vi checkar ut ;)

jag älskar dig!! <3

2012-02-04 @ 21:42:29
Postat av: Fanny

Hea: gissa hur glad du just gjorde mig? Fina du! Tack!! Jag är verkligen lycklig! Det finns ingenting i livet som jag skulle vilja ändra på. Och när man känner så. Ja, då är man nog lycklig! :) dina ord gick rakt in i hjärtat på mig! <3

2012-02-04 @ 22:26:35
Postat av: Jenny

Va fina ni är tillsammans =) är så glad för din skull gumman <3 all lycka till er! Puss

2012-02-05 @ 19:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback