torsdag

burr, det är kallt här hemma idag. kan bero på att jag inte eldat nått ^^ får ta och hämta in ved. ska bara få tummen ur också. hector är lite snorig snutten. han sover mest hela tiden. vaknade tio, då hade han sovit i tolv timmar och så fick han mat och ny blöja och somnade i vår säng till två. sen har han varit vaken en timme nu och nu sover han igen. han har iallafall ingen feber. skönt det  och han äter lika bra som alltid och är sitt gosiga jag (: så jag är inte orolig.

jag passade på att storstäda nu på dagen. har verkligen skrubbat. badrummet skiner! skönt. en gång i veckan, torsdagar för att vara exakt. skönt att ha ett städat hus innan helgen (: så nu luktar huset ajax citron. ända som är kvar är dammsugningen. det lämnar jag åt sebastian. för jag har dunkande huvudvärk. aj. tagit alvedon och ätit lunch precis så hoppas det vill släppa. sällan huvudvärk eller sjuk, men när jag väl har det eller blir sjuk då blir jag JÄTTEsjuk :P som sagt.. glad att jag är frisk så mycket.

älsklingen är på jobbet och kommer hem vi fem (: då tänkte jag ha middagen klar, så vi kan fixa socklarna i köket sen. varför är den där slutspurten så himla motig? jag avskyr när man drar ut på saker, men nu har vi inte haft nått val då sebastian har jobbat häcken av sig.. nu blir det mer rutiner och fastna tider i nya tjänsten. som han förövrigt började med idag. och nu ringde han och ja, vad ska jag säga. han lät happy! glad att han trivs snutten min (;

jag har tråkigt! hector bara sooover och soooover. jag har gjort allt man bara kan på egentiden.. städat, tvättat, duschat, lyssnat på musik, målat naglarna svarta.. ja till och med tånaglarna och rensat lite.. läst family living och suttit och degat vid datorn. men nu ska det bli skönt att ha hem sebastian! kvällarna är bäst (: mysigt att vara samlade igen. nu kommer han jobba 7-16 och vara ledig på helger halleluja! :D ihelgen ja, imorgon ska vi till vännerna i linköping och umgås, på lördag är vi bjudna på födelsedagskalas hos sebastians kompis petra i sthlm men det ser inte ut som att vi ska åka. så vi ska fixa i köket på dagen och sen ha mysig hemmakväll bara vi tre och äta god middag och mysa! söndag funderade jag på att åka till stan och gå lite i affärer. ta en fika och bara strosa runt. låter som en fin helg tycker jag!

nu ska jag slänga mig på sängen med en tidning och vänta in kärleken. maten kunde jag inte börja med för det fattades krossade tomater, MEN så är det ju så mycket roligare att laga mat ihop (;

hoppas ni har en fin dag och mår bra! PUSS!





Kommentarer
Postat av: Jessica A

Kunde inte kommentera inlägget under så skriver här.. Gud vilken mage för o vara i den veckan hihi :) Det kanske bor 2 st därinne? Späänade! Visst är det skönt med egentid men tillslut vet man ju inte vad man ska hitta på om den blir för lång =)Ha en fin kväll o krya på dig!

2012-02-16 @ 23:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback