Yatzy och te

Myser med älskling och kattskatterna i köket och spelar yatzy och dricker te och äter knäckemacka med ost. Tända ljus och mys! Älskar vårt hus!! Njuter varje dag av att få bo här! Har börjat övningsköra igen och nu i mars ska jag och Linda gå handkedarkurs så jag kan köra med henne också! Kul! Nu känns livet lite mer i balans och många saker jag velat ta tag i på göra listan har jag prickat av! Utbildning i vår! Körkort förhoppningsvis innan sommaren (då ska jag och Maria bila till Ullared och shoppa och bo på hotell och ha spahelg! Längtar <3 och jag är medicinfri. Kan tro att jag ätit sockerpiller i flera år för jag känner mig helt som vanligt! Eller så är det bara för att jag mår bra nu. NU mår jag bra! Bättre och bättre! Jag älskar livet! Och varje dag känns fin! Man kan väl säga att jag är tacksam, väldigt väldigt tacksam för allt! Älskar mina fina killar! <3 så länge vi har varandra sa Sebastian idag. Och vad jag håller med honom! Jag är så glad att du är min!

Mysig kväll hos fina vännerna! Melodifestivalen, god hämtmat från stans bästa kinahak och lördagsgodis (: kul kväll med många skratt och massa babbel! (; åkte hem runt halv elva.

Sov så gott nu! Hörs mer imorgon! Bröllopsdag och pirr i magen :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja! Allt rullar på så fint för Er men nåt annat hade jag inte trott :) Visst har ni haft tuffa stunder men det är ju "dalarna" som stärker o gör Er mer sammansvetsade ;)



Tycker det är strongt gjort av dig Fanny som lyckas sluta med medicinen ;) Det är STORT tycker jag o nu är det du o din kropp som skapar denna lyckorus. Det är du som tar dig fram i livet på egen hand o nu när du även har Sebastian vid din sida kommer ni att gå långt!

Ni är så fina tillsammans! Ni passar helt enkelt så bra tillsammans för ni är 2 individer med samma styrka o aptit för livet.



Till Sebastian vill jag bara säga : Du är REKO! Tvivla aldrig på dig själv för du är så bra som du är o mer därtill! Förlåt om jag tar upp det här med din familj men jag kan bara inte låta bli. Blev så rörd o förvånad när jag fick läsa om vad din familj gör. Samtidigt väldigt arg!

Du har varit min vän så länge o ´du lyckades alltid göra mig så glad o peppade mig när jag hade mina dalar. Du har en sån fin personlighet o det märks för du har lätt att få vänner. Du liksom "passar" in överallt. Du kommer att fixa allt o låt ingen annan säga nåt annat!



Ni har redan fixat det bästa i livet - Hector <3 Snacka om vilken fin prins som tar livet med ro :) Snart har ni 2 små troll som kommer förgylla eran tillvaro extra mycket!



NJUT O MÅ!



/M

2012-02-12 @ 14:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback