Fin kväll <3

Sitter nersjunken i soffan, ögonlocken är tunga. Magen är mätt och Anna har precis åkt hem. Vi har haft en riktigt fin kväll <3 en avslappnad, mysig och rolig kväll. Tack gumman!

Älsklingen är hemma igen efter en tydligen bra grabbkväll med hämtmat, film och dataspel! Glad att han haft det bra! "mysigt" fick jag höra när han förklarade kvällen.. Jag visste väl att det var någonting i honom när jag såg alla rosa schampo flaskor i hans badrum! Min mjukis (;

Hector myser med sin pappa nu. Snart läggdags. Det ska bli skönt! Jag är helt slut. Man blir trött av att vara arg! Jag hade så lätt att tidigare för flera år sen skjuta undan problem och små saker låg och grodde och blev större och större. Nu tar jag alltid tag i saker som är jobbiga och bearbetar och ältar och pratar med vänner och mamma och Sebastian. Så slipper jag må dåligt över det sen! Mycket mer effektivt än att använda lockmetoden.

Nu mys med mina killar och sen sova. Sov så gott sen fina ni. Och tack för allt fint. Inte ens hälften är upplagt här. Vissa saker vill jag inte visa upp. Mer än stöd. Och vilket stöd! Någonstans sen jag blev mobbad på högstadiet känns det som att mobbaren äntligen fick smaka på sin egen medicin!

Nu släpper jag det här! Livet är för kort för att må dåligt över människors missunnande! Jag må ha haft en diagnos, men jag har aldrig tillåtit den att styra mitt liv, lika lite som jag låtit andra göra mina val i livet.

Och det är just därför - därför jag känner genuin LYCKA! (:

PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback