Freeeedag

Fredagar är min favorit dag!! Och idag har vi verkligen haft en perfekt dag! Är så mysigt att vara hemma hela familjen! <3 man ser på Hector att han verkligen saknat sin pappa! (: hihi.

Jag sov till åtta, då tassade jag upp och tände brasa och satt och myste framför en stund. Sen vaknade Hector vid tio, då ammade jag honom och sen låg vi tre (fyra) <3 i sängen och gosade! Hector pratar hela tiden, skrattar och har sig! Haha! ÄLSKAR! Han ligger ofta och pratar med sin snuttis. Gosen! Sen gick vi upp hela familjen och myste vid elden, gjorde en riktigt god frukost! Ställde mig och skärde upp massa frukt. Färsk ananas, kivi, graipfruit och lime (?!) ja det vart jag sugen på! Åt en lång frukost! (: som sagt, helgerna är bäst!!!

Sen har vi helgstädat, kramats och bara lullat runt ^^ nu är vi iväg och ska handla mat tills ikväll. Det ekar tomt i kylen. Blir tacos ikväll gott! Riktigt sugen på det! Och godis och ja, sånt mys (;

Imorgon åker vi till Sthlm blir massa mys med vänner och hectors mormor (: Sebastian jobbar i Sthlm i helgen! Så vi hänger med! Åker hem på söndag!!

Ha en mysig fredag nu! Det ska vi ha :D puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback