God morgon god morgon :D

Ligger så nära Sebastian så vi är varma. Jag tyckte aldrig om att sova nära innan jag träffade honom. Han fick mig att vänja mig. Mysigt! Okej ibland kan jag fortfarande få panik när jag vaknar upp mitt i natten helt svettig :P men allt har ju sin charm..

Vi ska strax upp och klä på oss och packa ihop oss! BVC och läkarbesök står på schemat! Jag hoppas nu att jag gissade rätt på tiden! Är det någonting jag är just nu så är det glömsk och förvirrad. Fast och andra sidan jag kombinerar två saker som gör en glömsk - amning och graviditet! (; hur som helst liten ska på sex månaders kontroll hos sin barnläkare (: hon är så söt hans läkare liiiiten och glad! En sån man vill krama om och typ lyfta upp! :D

Jag har sovit gott! Kanske inte helt utvilad men vad sjutton gör det om hundra år :D ska upp och äta lite frukost nu och ja, sen åker vi iväg (:

Har saknat hemma och det ska bli skönt att få komma hem igen! Idag är Sebastian ledig från jobbet och vi tänkte hitta på någonting mysigt hela familjen! Jag röstar på långpromenad i elljusspåret vid oss! Mys! Vi har enormt mycket snö så det är så vackert ute!

Ha en helt fantastisk måndag! Ny vecka nya möjligheter! Och glöm inte att berätta för din kärlek hur mycket du uppskattar och älskar henne/honom! Det kan jag lova att jag ska :D

Puss!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback