2 december

hoppas ni sovit gott och är utvilade (: jag och älsklingen och liten gick och la oss vid 22 igår, eftersom sebastian skulle på jobbmöte i sundsvall idag. så han åkte hemifrån vid tre i natt. jag har sovit som en kratta i natt. låg och läste till ett tiden, smsade med finaste vännen ♥ och tassade upp och gjorde matsäck till älskling. sen somnade jag och vaknade när älskling skulle upp, sen hade jag jättesvårt att somna om :P sen vaknade hector vid tio. han sover tolv timmar per natt nu. jag förstår inte hur det bara kunde vända. och nu ligger han här bredvid mig och gosar med sin snuttis och halvslumrar efter ett mål mat. vi börjar lära oss hans sovmönster nu. han somnar vid 22 på kvällen, sover tolv timmar, vaknar vid 10 på morgonen, äter och får ny blöja och sen somnar han om och sover två - tre timmar till. då äter vi frukost, myser runt och fixar hemma (: duschar och allt sånt. sen är han vaken med lite slummer tid mellan 14 - 18 och sen sover han lite efter "middagen" och sen är han vaken och myser med oss fram till 22. ja så ser det ut (: där på kvällen hinner man med middagsmys, promenad och annat pyssel.

jag har ringt vår "vedkontakt" idag på morgonen och senare idag kommer han med sex kubik ved. nu kommer vi verkligen kunna elda under vår kalla årstid. om det nu blir någon (; sen har jag tvättat massa sängkläder, hängt upp tvätt, myst med katterna, eldat massor i kaminen så nu är hela huset uppvärmt (: ätit en god frukost framför "ett päron till farsa firar jul" haha, sjukt rolig :P och duschat. ska ta och frosta av frysen strax och städa lite i köket.

nästa vecka börjar vi renovera vårt badrum. ska bli så skönt att ha ett badrum på samma plan som vi sover. nu har vi en "relax avdelning" med badrum som ligger i den inredda källaren, men snart så (: sen tar vi hit vår mäklare för uppvärdering. toaletten på entré plan får sig också en tillsnyggning (: vi skulle ju renoverat badrummen på en gång när vi flyttade in, så allt är köpt och ligger och väntar, allt utom 10*10 cm klinker plattor till toan. letar efter helsvarta och helvita. vi ska ha svart och vitt rutigt därinne. blir lite retro stil på lilltoan. så om ni vet vart man hittar det. hojta!

igår bakade jag en riktigt god äppelpaj som leila bakade i ett av hennes "min söta jul" knäckig och god. och det var riktigt gott med hela kardemumma kärnor. mortlade dom och mums! en kula vaniljglass till! :D gott gott. tänkte baka bröd idag. måste bara hitta något gott recept i alla kokböcker :D

hörs senare! PUSS! ha en jättemysig dag (:



haha, uppspärrade ögon och helt imponerad av sitt babygym.





riktigt god blev den :D




Kommentarer
Postat av: Annica

Jisses vilken lyx, Elias har aldrig sovit så mycket när han var bebis.

2012-01-02 @ 22:39:46
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: madde

Hejhej! Vad fint ni fått det i köket! Vi får hela tiden höra vilken lyx vi har med en son som sover hela nätterna, men oj vad han ligger i lä jämfört med er lillkille! Härligt att ni har så bra rutiner redan så ni vet ungefär hur han sover på dagarna. Har du några tips på hur ni lyckats med det? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback