Linköping

Jag och Hector var inne i Linköping idag, mysigt att promenera runt med vagnen och titta i affärer. Handlade massa body butter på body shop rean, kläder till Hector och liiite till mig på polarn o. Pyret rean och kläder till Hector på hm rean. Säger bara tack för medlemskap!! Haha hade massa "present checkar" (:

Vi åkte till k-rauta och handlade det sista till badrumsrenoveringen och imorgon ska vi städa ur där för det har agerat förråd! Ska bli så skönt att få ett badrum dörren bredvid vårt sovrum! Blir 10*40 vita matta kakel plattor på väggarna med ljusgrå fog och mörkgråa 20*20 matta klinkers med mörkgrå grafit fog på golvet (: en enkel duschväg och högblanka vita badrumsmöbler. Kommer bli great! På lilla toan blir det svart och vitt rutigt golv i 10*10 (hittade det idag på k-rauta) och vita väggar. Iih jag älskar vårt hus!!! Hade inte bytt det mot någonting i världen! :D blir så fint!! Gammalt möter nytt precis som vi ville (:

När vi kom hem efter en mysig dag på stan så gjorde jag efterrätt. Fira! (: blandade hallon, skivad banan och kivi i en form och hackade vit choklad och hade på. In i ugnen på 250 grader och tände en brasa, massa levande ljus och gjorde te och kaffe till oss. Hector jollrade och så myste vi alla tre framför brasan <3 och åt god efterrätt!

Ikväll fångade vi hectors första riktiga skratt på video! Helt underbart!! HSB skrattar riktigt mycket :D jag älskar honom!! Åh vad jag älskar honom!!!

Nu ligger vi, jag och min kärlek i vår sköna nybäddade säng. Hector sover sen tre timmar tillbaka och jag ska också ta och sova! Imorgon står projekt renovera på schemat!

Vi hörs imorgon (: sov så gott fina ni. Puss&kram!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback