Vackert!

Melissa horn, sol som värmer ansiktet, en mysig hand som håller i min hårt, frihet inombords, glittrande snö och öppna landskap.

Jag har mått så jävla dåligt. Men så kommer man till en gräns där allt som varit känns långt väldigt långt borta. Jag känner ett lugn som jag aldrig känt! Som att jag vuxit en meter. Jag är inte bitter! Jag har blivit polis anmäld! Och det rör mig inte i ryggen. För jag vet, och alla som älskar mig vet att jag äntligen fick stå upp för mig själv! Och att stå upp för sig själv när man blivit spottad på, DET är värt alla anmälningar i världen!

Det här förde mig och Sebastian bara närmare varandra. Den sista spiken i kistan är nerslagen och det var inte vi som höll i hammaren.

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Hm.. vad är det du blivit polisanmäld för? För att lägga ut sms är ju inte olagligt direkt ^^..

2012-01-30 @ 17:16:49
Postat av: Fanny

Carro: det var för förtal, men min vän är advokat och det går inte hem tyvärr.

2012-01-30 @ 17:19:50
Postat av: Am.

Det blir väl knappast ens någon utredning på det, om det handlar om vad du lagt ut på bloggen vill säga? För om det är det, så är det ju rätt uppenbart att det inte rör sig om förtal.

2012-01-30 @ 17:47:28
Postat av: Carro

Vad jobbigt med så mycket tjaffs... ni som var så bra vänner förut menar jag... fast även en bästa vän kan förändras till en "fiende" eller vad man ska säga.. trist, ni som annars har de så bra med era liv.. Grattis till syskonet föresten, måste säga att jag blev snopen att du blev gravid så snabbt :P Men ni vet bäst, man ska alltid lita på sin egen magkänsla!

2012-01-30 @ 18:04:41
Postat av: Anna

Fy så tråkigt, att dem orkar bråka så med er! Gäller det bara H eller är det hela "familjen" ? Stackars Sebastian måste känna sig så sviken av dem. Kämpa på! Kram

2012-01-30 @ 18:19:51
Postat av: Fanny

Am.; det är det jag lagt upp på bloggen! Det är för att jag kränkt henne och förstört hennes spahelg! Synd att människan inte inser att hon dragit upp femton års lidande för mig och använt ett förtroende jag gav dom emot mig för att trycka ner. Men som jag skrev, hon fick mig att inse hur liten hon är och hjälpte mig växa ;) energitjuvar ska man rensa bort! Kram!



Carro: jag känner mig ganska snopen själv måste jag erkänna även fast vi ville att det skulle gå fort så trodde vi nog inte att det skulle gå SÅ fort haha :) även fast vi är jätteglada såklart! Det var ju det vi ville! Jo bråk är aldrig bra eller roligt! Men det var skönt att få en bättre bild av en människa man haft väldigt höga tankar om innan! Kram

2012-01-30 @ 18:21:12
Postat av: Maria

Fanny, både du och jag vet att det här mellan dig/er och familjen C har pågått så otroligt längre. Dom har fått chans på chans på chans. Ni har verkligen försökt och ni har varit mer öppna för att få en sund relation. Mer öppna än vad många i er situation skulle vara. Jag är stolt över dig att du har orkat så länge, men jag är också stolt över dig att du äntligen stätter ner foten. Såhär får det inte gå till! Dom säger att dom vill ha en sund relation med er. Hurdå? Genom att polisanmäla dig för något som faktiskt inte är mer än sanningen (hur mycket det än kan svida för henne så ja, det här är ju sanningen). Hon skulle ha tänkt på det lite innan. Det är ALDRIG fel att säga sanningen!



Det är ni som har gått som segrare ur detta och jag är så jävla stolt över dig!

2012-01-30 @ 18:23:12
Postat av: Fanny

Anna: det är faktiskt skönt! Jag har nått till den gränsen att jag inte orkade längre, varken vara arg eller ledsen. Där är senastian med. Han skäms för hennes beteende. Vågade knappt titta mig i ögonen när han berättade att hon anmält mig. Han förstår inte hur hon kunde, och ännu mindre hur hon bara kan se sig själv. Jag tycker mer synd om honom just nu. Jag har som sagt tampats med idioti innan. Men vi lever på vårt liv :) det här blev bara till det bästa!

2012-01-30 @ 18:26:29
Postat av: Sebastian

Jag älskar dig gumman över allt!! Jag finns alltid här för dig i vårt och torrt!!!

2012-01-30 @ 19:21:48
Postat av: Jenny

Jag är stolt över dig gumman =) du och familjen är värd all lycka i välden. Glöm inte det jag sa förut att jag finns för dig <3 puss

2012-01-30 @ 23:00:18
Postat av: C.

Jag tycker riktigt synd om er! Såhär gör man inte.

2012-01-31 @ 10:05:12
Postat av: Tessan

Okej så om jag förstått det hela rätt.....? Hon drar upp din fd diagnos som river upp minnen som varit bearbetade och istället för att inse vilket stort misstag hon gjort så polisanmäler hon DIG för sanningen?! Vilken otroligt obegåvad tjej! Du har hjälpt mig igenom många jobbiga händelser genom att bara vara den du är! Du är fantastisk Fanny och jag skulle gjort exakt likadant!!!! STOR kram till dig!! Elakhet kommer man ingenstans med!

2012-01-31 @ 10:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback