BRITAX Multi-Tec II

Nu har vi köpt Hectors nya bilbarnstol. Zid tar över babyskyddet maxi cosi pebble. Som vi varit jättenöjda med! Och nya till Hector är bäst i test 2012. Och många kompisar som tipsat om den så det känns som ett bra köp! Vi var inne på besafe izi kid 3x.. Men eftersom Hector växer så det knakar och den bara går att ha bakvänt, så fick det bli britaxen ist :D

Åååh nu pratar jag om sånt här jag tycker är så tråkigt att läsa om själv. Hej dubbelmoral haha (;


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Bäst i vilket test? Vi har börjat kika på bilbarnstol nämligen. :)

2012-06-12 @ 15:39:37
Postat av: Jessica A

Men dom ska sitta bakåtvänt tills dom är 3-4 år. om du kollar skillnaden mot denna som går att ha både framåt o bakåtvänd o en som bara går att ha bakåtvänd, så ser du att den som bara är bakåtvänd är mkt mera skyddad på sidorna. Men självklart är säkert denna bra eftersom den säljs och har fått bästitest. :)

2012-06-12 @ 17:21:07
Postat av: Linda

Den e suverän :) vi har den till båda grabbarna! Superlätt att sätta fast i bilen och även höja och sänka huvud delen eller hur man säger, så för oss spelar det ingen roll vilket barn som sitter i vilken stol eftersom se e så lätt att ställa in :)

Elliot blir ju tre år nu i slutet av sommaren och han sitter fortfarande jätte bra i den bakåtvänd :)

Bra val av er! Och föresten, hade ni velat matcha den till bilen så skulle ni köpt den hos rejmes och fått den med Volvo loggan ist för britax

2012-06-12 @ 20:15:03
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Linda

Rackarns.. Hann ju inte skriva klart innan ja kom åt skicka knappen ;)

Men iaf, tror ni kommer bli supernöjda :)

Kramisar

2012-06-12 @ 20:16:42
Postat av: Marielle

Jag undrar också enligt vilket test den är bäst:)? Jag har en såndär till stol till våran son men den är så man ska kunna vända den framåt sen med och ge samma skydd. Han är 3 år och sitter toppen i den. För övrigt så sitter våran 4,5åriga dotter bakåtvänd fortfarande och har inte klagat på det alls. Det gäller att vi som vuxna inte lägger över vad vi själva kanske tycker om att det ser trångt ut.

2012-06-13 @ 11:23:53
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback